Könyvjelzők

Gatling Gears

Alternatív nevek: Gatling Gears

Rendszerkövetelmények:

Processzor: Intel Core 2 Duo @ 1. 8 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Videó: 256 MB

Lemezterület: 2 GB

Gatling Gears - arcade shooter, amely be van állítva egy világot teremtett a kanonokok a stílus steampunk. Ez a művelet teljesen zárt egy shell játék uralja a reakcióidő, a pontosság, a lejátszó és a kaliberű fegyvert. Gatling Gears játék történetét meséli el, hogy milyen gyér, mint egy hatalmas birodalom meg akarja kaparintani a világ összes gazdag forrás, bármilyen eszközöket és módszereket, nem megvetve mindenki életét, aki mer mutatni ellenállást. De a világegyetemben Gitling Gears nélkül lehetetlen nagyhangú, és volt egy ember, aki úgy döntött, hogy kihívást jelent a vérszomjas birodalom. Élén a harci gyalogos robot főhős neve Max Brawley meri megállítani az előleget a betolakodókat.

Játékmenet

Gatling Gears, ami kell játszani a gyors és pontos, áll több réteg, és mindegyik akkor számíthat egy nagy halom ellenség. Mind az öt fejezetből küldetések Gatling Gears csak hemzseg az ellenséget, és meg kell semmisíteni, hogy az ember, különben nem lesz képes átadni. Fogjuk ask spread laktanyák, hogy le a víztorony, vagy felrobbantani a reptérre, de mi mindig kér valamit, hogy megtörje, felrobbantani, vagy megsemmisíteni. Gatling Gears játék eltér sokféle célra, akkor találkozni fogunk és gránátvetők, és nehéz bombázók, és a vonatok, amelyek mindegyike kiegészíti majd aknamezők, kotrógépek, dobás hatalmas naplók és klasszikus a műfaj - a hatalmas, megszálló fele helyszín főnökeik végén minden szintek. Gatling Gears, játszani, hogy csak korlátozott lehetőségei a szőr - pulamety, páncélököl, gránátvető és a különleges képesség, mint egy különleges lökéshullám, amely elpusztítja mindent körül. Hullám, egy nagyon erős fegyver, és ezért csak egyszer küldetését.

Fejlesztések

Mindenesetre a helyszínen Gatling Gears szétszórt arany rúd, amelyeket érdemes összegyűjteni a legnagyobb körültekintéssel. Megkeresett pénzt, így töltheti a boltban, elérhető, mielőtt minden szinten. Pont ebben a boltban a növekvő teljesítmény a karok és a szőr a páncél. De ez még nem minden, legyőzött ellenfelek fog adni neked speciális bónuszokat, dió, amelynek minden ugyanabban a boltban lehet kapni egy speciális javítása és díszítő a szőr. Valamint a dió lehet kapni kézzel állat darálják az Ön számára a játék szinten. Dinamikus és teljes meghajtó játék co-op módban a játék, ha lehet játszani a misszió kerül sor a vállalat második játékos, ebben az esetben a játék lesz az új karakter - egy unokahúga Max, ami szintén egy virtuóz kezeli a gyalogos-harci robot. Minden előnye a játék egészíti szinte tökéletes vizuális teljesítmény, ahol a gazdag és színes kép folyamatosan villog, robbanások és whizzing korábbi főszereplője héját különböző méretű és kaliberű.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more