Könyvjelzők

Genshin Impact

Alternatív nevek:

A Genshin Impact egy nyitott világú kaland-RPG játék. Nagyon szép, rajzfilm stílusú grafikával elégedett lesz. A játékban a zene kellemes, a szinkronizálást profi színészek végzik.

Mielőtt elkezdi, létre kell hoznia egy karaktert úgy, hogy kiválasztja a megjelenését, és kitalál egy nevet. Továbbá egy rövid, de érthető edzés után belevág a játékba.

A játékban minden megvan a sikerhez, és játékosok milliói nagyra értékelik szerte a világon.

  • Fedezzen fel és fedezzen fel egy hatalmas nyitott világot
  • Harcolj ellenséggel és pusztítsd el a főnököket
  • Gyűjtsön anyagokat új fegyverek és felszerelések készítéséhez
  • Szerezzen tapasztalatot és fejlessze karaktere harci képességeit játékstílusának megfelelően
  • Töltsd ki a történetet és a mellékküldetéseket, hogy még több tapasztalatot szerezhess
  • Cseveghet más játékosokkal, és szerezhet köztük új barátokat

A játék folyamatosan fejlődik és egyre jobb. Soha nem fog belefáradni a Genshin Impact játékba, köszönhetően annak, hogy a fejlesztők már több mint egy éve minden nap dolgoznak.

A harcrendszer meglehetősen összetett. Ne rohanjon, kísérletezzen különböző taktikákkal, hogy megtalálja saját egyedi harci stílusát.

Kombinálja a különböző harci elemeket, hogy új típusú vereséget hozzon létre, mint például az ellenségek gőzerővel történő megtámadása Hydro és Pyro képességek segítségével.

Bár a játék fő elfoglaltsága a harc, maguk az utazások sem hagynak közömbösen senkit. A játék világa gyönyörű. A játék a Teyvat nevű kontinensen játszódik, ez a föld hét királyságra oszlik. Valahányszor meglátsz egy hihetetlen szépségű tájat, úgy tűnik, nem is lehet jobb, de aztán egy új remekművet látsz, ami még szebb.

A játék hatalmas világát többféleképpen bejárhatod, nem szükséges végig a saját lábadon utazni, erre nagyon alkalmasak a szárnyak. Sík felületről nem lehet felszállni, de miután felmásztunk egy dombra, hosszú távra tervezhetünk, leküzdve a nagy távolságot, és repülési magasságból megcsodálhatjuk a környező világ szépségét.

Valóban cross-platform játék, ez az oka a rengeteg játékosnak, mert szinte minden eszköz alkalmas a játékra.

A földi világon kívül hatalmas kazamaták is vannak, ahol veszélyes lenne egyedül lemenni. Gyűjts össze egy erős csapatot a barátaiddal, és egyetlen szörnyeteg sem lesz képes megbirkózni veled a pincében.

Gyakran jelentkezzen be a játékba, és napi és heti ajándékokat kap a bejelentkezéshez.

A játék minden hónapban frissítéseket kap új területekről, hősökről és felszerelésekről. Az ünnepekre vicces vetélkedőket rendeznek bőkezű ajándékokkal.

A játékon belüli boltban dekorációkat, anyagokat és hőskártyákat kínálhatunk valódi pénzért vagy játékbeli valutáért. A benne található választékot rendszeresen frissítjük. Gyakran vannak akciók és kedvezmények.

A

Genshin Impact ingyenesen letölthető PC-re a fejlesztők webhelyéről, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást.

Telepítse a játékot, és merüljön el egy hihetetlen fantáziavilágban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more