Könyvjelzők

German Truck Simulator

Alternatív nevek: German Truck Simulator

Játék German Truck Simulator egy egyedülálló számítógépes játék a maga nemében, mert elkötelezett a kemény munka a kamionosok. Ez a játék célja a műfaj szimulátor.

Online játék German Truck Simulator, akkor töltse le a játék hivatalos honlapján, vagy rendeljen egy digitális változata a játék (a lemezen).

Letöltés játék German Truck Simulator, akkor a torrent fájlt, ha ezen a honlapon biztosítja ezt a szolgáltatást. A hivatalos honlapján a játék is letölthető német Truck Simulator ingyenes lehetetlen. Ő kell előrendelhető és vásárolni.

Mielőtt elkezdené játszani német Truck Simulator látni, ha a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek a játék:

1) 2,4 GHz-es - processzor.

2) 1 GB - RAM.

3) 1 GB - HDD.

A számítógépes játék német Truck Simulator fog játszani, kezdve a hagyományos karrier tehergépkocsi-vezetők. Hogy megvásárolja a saját kocsi kell pénzt keresni. De ez még nem a vége a cél, akkor kell szerezni egyre több kamion, bővül a gazdaság.

Akkor kell felvenni a járművezetők és vesz garázs az autók. Majd vásárolni őket egész Németországban. Azt, hogy létre kell hozni az egyedi logikai birodalom.

Hogy megkönnyítse a vásárlást, a figyelmet kap pontos térképét Németország és tizennyolc legnagyobb városa.

A játék német Truck Simulator jelenleg fejlesztett karrier mód és a jobb gazdasági rendszer.

Kell hogy legyen a játékban, német Truck Simulator nem csak bővíteni a flottát, de vigyázz rá. Frissíti a teherautók a maximális szintre, hogy még több bevétel.

Annak érdekében, hogy játszhat az orosz, akkor kell, hogy játsszon a további német pálya Simulator letöltés crack, majd telepítse azt.

Így alakul ki az egyedi gazdasági stratégiáját, hogy hozza meg a nyereséget. Hire a legjobb dolgozók és vásárolni csak minőségi teherautók, annak ellenére, hogy lehet javítani. Bővítsék gazdaságok megvásárlásával ágak különböző részein Németországban.

Az Ön munkája csak utazni városok között Németországban. Load, az összeg és a kerület úgy dönt, hogy elküldi magát.

Meg kell feltétlenül követi állapotát a szállítás, figyeljen a mennyiségű üzemanyag az autók.

Játék német pálya Simulator nem az egész világon elterjedt, és csak néhány ország: Németország, Ausztria, Oroszország, Nagy-Britannia, Lengyelország, Spanyolország, Magyarország, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Franciaországban és Skandináviában.

Fedezze fel a minden körülmények között szakmai traktoros a játék német Truck Simulator. Szavazz a szokatlan szimulátor, ez jellemzői és előnyei.

Legyél egy igazi teherautó-sofőr, aki volt ereje, hogy tudják kezelni a birodalom: hogy vegyenek részt a terjesztési szállítás, vásárlás garázsok és teherautók, valamint a személyzet kiválasztása.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more