Könyvjelzők

Tom Clancy Ghost Recon: Wildlands

Alternatív nevek: Tom Clancy Ghost Recon: Wildlands

Game Tom Clancy szellemének újjászületése: vadon élő területek: valódi háború.

Kak követel fejlesztő Ubisoft Paris, a játék Ghost Recon Wildlands lesz az első termék a katonai egy hatalmas nyitott világban. A kiadás dátuma még nem ismert, de néhány információt az E3 Fesztiválon mutattak be. Tehát ez a cselekvés Tom Clancy's Ghost Recon-val: Wildlands letölti a platformokat:

 • PS4
 • XONE
 • PC

Igroki négy csoportba sorolható, és teljesítheti a küldetést, minden csapat saját irányban fejleszti a folyamatot, koordinálja a hangkommunikációs lépéseket.

V forró hely.

Geymerov várja Bolíviában a leszállást, és az utat különböző módon érheti el: autóval, motorkerékpárral, helikopterrel, sőt ejtőernyős ugrással. A történetben Bolívia vált a kábítószer-kereskedők és a kábítószer-kartellek legfőbb alapjaként, amelyet a Santa Blanca vezet. Ez az alvilág által ellenőrzött régió katasztrofális eredményéhez vezetett, és a kormány egyre nehezebbé teszi az ellenőrzést. Az Egyesült Államok pánikban van, mert a gyógyszerek világszerte elterjedtek, komoly fenyegetéssé válnak. Annak érdekében, hogy megszüntessük a maffia-bázist és helyreállítási sorrendet Bolíviában, az elit csapat „szellemek”.

Gruboy nem képes a helyzet orvoslására. Átgondolt tervre van szükségünk, és képesek vagyunk a cselekvésre a helyzethez igazítani. Ezek a srácok az egységben vannak, úgy tervezték, hogy a bűnös szindikátus soraiban káoszt és zavart okozzanak, majd véglegesen letiltsák. A hősöknek olyan veszélyes, komoly ellenséggel kell találkozniuk, aki nem áll meg az akadályok előtt, és nem nagyon ügyes a szankciók kiválasztásában, az ellenséges ügynököket feltárva. A beállítási csapat bonyolult, de mögötte van a kormány tapasztalata és támogatása.

Geympley és a játék jellemzői.

Ozhidaya pillanat a Ghost Recon Wildlands letöltéséhez, a játékosok kövessék a híreket, és ami a hivatalos forrásokból származik, nem csak örülhet. A játék 9 különböző területtel rendelkezik, különböző feltételekkel: hegyek, folyók, sivatagok és mások. Valósan változik a nap, és az időjárás változó, és a misszió során használható, ha a nap könnyebb nyomon követni és figyelni az éjszakát ideális menedékké válik. A fegyverhősök is bővelkednek, és a technika képes leküzdeni a ragadós sár nehéz részeit a váltó homokokra. Ahogy az események a modern világban kibontakoznak, a hadsereg valódi arzenáljának alapja, bár vannak olyan jellemzők, mint a drónok. Ezek a mechanikus segédek jelölt célpontok és ellenségek, valamint hatékony támadás.

V missziók A Ghost Recon Wildlands a PC-játékosok számára a küldetések teljesítésének módját választja: hogy az ellenség közel kerüljön észrevétlenhez, vagy használja a forrásokat hosszú távú és rövid hatótávolságú támadásokra. Elmehetsz, számíthatsz a meglepetés hatására, és előzetes vizsgálatot folytathatsz, és több adatot gyűjthetsz, majd elvégezheted a feladatot, amellyel felfedezheted a világot, és megragadhatsz egy pár előremutatót.

V Tom Clancy Ghost Recon Wild Lands kommunikálhat az NPC-vel (a lázadókkal, a politikusokkal és a hétköznapi polgárokkal), baráti kapcsolatokat építve velük, vagy az ellenség rangjára küldhet. Kezelje azt komolyan, mert képesek befolyásolni a jövőbeni terveidet. A játékosok pontjainak megszerzése javítja a hősöket, és a fegyverük és a hasznos dolgok elvesztett ellenségeitől is elvihető.

Podvodya fel, még egyszer átmegy a játék jellemzői:

 • Bolshoy kültéri mir
 • Komandnaya játék 4 h
 • A
 • Vozmozhnost a harmadik naparnikami
 • számítógépen cselekszik
 • Polnaya szabadság deystviy
 • Alternativnye forgatókönyv sobytiy
 • Postoyannoe javítás navykov
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more