Könyvjelzők

Gladiators

Alternatív nevek: Gladiators

Online játék Gladiators egy ingyenes multiplayer böngészős játék RPG elemekkel, ami az ókori Rómában játszódik. Gladiators játszhat bármilyen PC vagy laptop bármikor. Szabványos regisztráció gladiátorokat a játék elviszi egy pár percig. Ha megy a játék honlapján Gladiators online válassza ki a fület játszani és regisztráljon Gladiators. Töltse ki a kérdőívet, amelyben kötelező mezők regisztrációhoz a felhasználó név, e-mail, a nemi, nyelvi játékok, lakóhely szerinti ország és a jelszót. Után ismerkedés a játékszabályok kattintson a gombra a regisztrációhoz. Most játszani gladiátorok, a regisztráció befejeződött. Ellenőrzés a Gladiators az interneten, ha a tulajdonos egy gladiátor iskola, vásárlási és képzés rabszolgák. Ön részt vesz a különböző versenyeken, ahol a szakmai gladiátorok nyerni, vagy meghalni méltósággal, dicsérik meg.

Gladiátorok játék online megadja neked a lehetőséget, hogy a gladiátorok. A játékban lehet épületeket építeni, az arany és vásárol több gladiátorok. Pénzt el lehet költeni nemcsak a gladiátorok, hanem a fegyvert. Gladiators kell felvenni az orvosok és a tanárok. Minden katona megvannak az előnyei és hátrányai a tanuló, amely lehet, hogy neki egy igazi hős. A játékot online Gladiators érdekes, mert a versenyek tartanak minden nap, és a győztes őket, akkor megkapja a pénzt és díjakat. A játék elég dinamikus és érdekes. Nevek gladiátorok csata az utat és típusú fegyvert, a legtöbb esetben egy teljes sor történelmi adatok, hogy azt jelzi, komoly megközelítés a játék fejlesztői Gladiators online.

A játékban Gladiators van tíz féle gladiátorok, amelyek mindegyike olyan közel, hogy a valóság az idő. Itt talál Gladiator hagymával és Trident, ló vagy szekér, kardforgató vagy Spearman.

A Gladiators érdekes játszani, a játék lehetővé teszi, hogy a csata a két iskola között három típusú arénában:

• meccs (egy harcos, a minden iskola)

• csata (akár hét gladiátorok minden iskolában)

• harc a túlélésért (egy-egy gladiátor iskola, a hely, a vesztes jön egy új gladiátor. A csata folytatódik, amíg az egyik fél nem ér véget ellenfélnek)

Játék gladiátorokat interneten is harcolni a tartomány az ókori Róma, kezelésére és a gazdaság az ő ludus (build hálózatok épületek, jövedelem), szervezni versenyek céhek, vásárolni posta szenátus és egyéb juttatások. Tudod jól, hogy fejlesszék a vállalkozásukat. Kiváló grafika és a funkcionalitás az online játékok Gladiators, nem hagy senkit közömbösen.

A játékot online Gladiators lesz érdekes, hogy minden rajongó online játékok, valamint tisztelői a légkör heves gladiátor harcok. Online játék Gladiators jól átgondolt és érdekes a természetben. Gladiátorok az online lehetővé teszi, hogy visszatérjen a korszak az antikvitás és teljes mértékben élvezni a hangulatot. Ha azt szeretné, hogy érzem magam, mint egy római patrícius, akkor siess regisztrálni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more