Könyvjelzők

Világ gladiátorok

Alternatív nevek: Világ Gladiators

Történelmi multiplayer online szerepjáték játék világ gladiátorok megadja a lehetőséget, hogy megtapasztalják a saját szemével mit kell a helyszínen egy halálos csatában, amikor a tét nem csak a hírnév, hanem általában az élet, és milyen rendes gladiátor sikerül ebben az összetett és gyakran igazságtalan valóság . A fő cél a játékos - elő állapotának harcos birodalom. A játék világa a gladiátorok az online finom egyensúly fenntartását a menetrend - a sikeres elemek kombinációja a 2D és 3D animáció, jó használhatóság szempontjából a színek, elérhető felületet és érdekes képeket. Röviden, a "csomagolást", a fejlesztők megpróbálták a legjobb. De a világ gladiátorok kell játszani, és azért, mert a "töltelék" is. Ő itt - gazdag történet, az eredeti játék mechanika és a harci rendszer, a képesség, hogy dolgozzon ki egy karakter sok szempontból, és mindezt humorral és tematikus (historical) módon.

Ami a rendszer követelményeinek a játék szempontjából a kívánt konfigurációt, mint például a saját hivatalos honlapján azt. Jelzi csak, hogy a játék az online világ gladiátorok preferált böngésző a Google Chrome-ot, és a számítógépen szükség van az Adobe Flash Player 9-es vagy újabb óta.

Csatlakozz a játék a World of gladiátorok - egy eredeti chip fejlesztők. Regisztráció válik egyfajta párbeszéd közted és krónikás Oliem. Az ajánlások az idősebb adja meg a felhasználónevét a karaktered, és adja meg a szexet, a jelszó, e-mail box cím, a Skype és ICQ. És végül, fogadja el a szabályokat a játék a világon, és a gladiátor online regisztráció majdnem befejeződött. Ezt követően oliy küldeni a vendég a kovács, kovács, hogy a vezető a fény felé isten Helios, hanem azért, mert akkor kap az ura az alvilág a halottak Hades. Mindegyik önt, és ad néhány eleme a lőszer - nyomorult sisak, pajzs és szerencsétlen nyomorult kard - ez az, mit fog játszani az első World gladiátorok. Lőszerek hívott nyomorúságos nem baj (bár nem nélküle), hanem egyfajta hierarchia, amely megfogalmazta a fegyverek és felszerelések. Nyomorult szürke fegyverek - a kezdőknek, hogy a tapasztaltabb játékosok terveztek lila fegyvereket kovácsolt a Héphaisztosz és a high-end fegyverek - piros - ez a nagy római legionáriusok megszerezni csapatok.

Szóval, miután ez elhúzódó kommunikációs folyamat, a választás és beavatás az árnyalatok a játék, ami a "regisztráció gladiátorok World", végre találja magát a Róma szívében, és akkor szembesülnek a választás, hogy melyik oldalra, hogy álljon fel -, hogy csatlakozzanak Fényes hadsereg Isten Helios, vagy válassza a sötét oldalra. Ezek és mások megvannak az előnyei, erős harcosok a sötétség a támadás, és a harcosok a könnyű viselet páncélok és fegyverek nagyon tartós fém ég, van lovasság és a jó teljesítmény.

A karok a hierarchia, a játék kínál online világban a gladiátorok és a gladiátor karrier létrán - öt állapotait karakter fejlesztés: a Gladiátor, Gladiátor elismert szabad lakói római politikus és nagy harcos, a birodalom. Minden állapot ítélik oda bizonyos eredményeket, de mint tudjuk, a leginkább méltó.

De ahhoz, hogy a játék az online világ gladiátorok lehetséges anélkül, hogy katonai vagy politikai csaták. Vegyen részt egy küldetést, hogy hozza meg a pénzt és tapasztalatot, tanulnak a világról - az Ön számára, hogy hozzon létre a legkülönbözőbb helyeken és mindenféle botok. Szerezz barátokat, és hozzon létre klánok, hogy ellenségek, és illik minden győzelmet, és elért egy személyes napló.

Röviden, a világ gladiátorok online játék, ahol sok lehetőség van a végrehajtás a karakter. Ebben az esetben a játék összes esemény történik a háttérben történelmi tájak, a színes légkört az ókori Róma. Csatlakozz ezt a lenyűgöző játékot, és tedd hatalmas római "térdre."

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more