Könyvjelzők

Gladiatus HU

Alternatív nevek: Gameforge

A Gladiatus HU egy többjátékos böngésző alapú online játék, amelyben számos veszély és rejtély vár rád. Elvégre ez a Nagy Római Birodalom, és ha Gladiátornak érzed magad, akkor a Gladiatus online játékban nagyon jól fogsz szórakozni!

Az online játék Gladiatus egészében ingyenes, de ha akarod, megvásárolhatod magadnak a prémium fiókot, amelynek köszönhetően jelentősen csökkentheted a hadjáratok idejét, és általában megkönnyítheted hősöd életét. A játék minden böngészőben elérhető!

A játékba való belépéshez Gladiatus regisztráció van szükséged:

 • a főoldalon a megfelelő mezőkben válassza ki a játék szerverét (tartomány),
 • írd be a neved,
 • e-mail,
 • jelszót, és fogadja el a játékszabályzat elfogadását.
 • Kattints a "Regisztráció" gombra, és ezzel vége a regisztrációnak a Gladiatus játékban, és egy új oldalra lépsz, ahol ki kell választanod a hősöd nemét.

Ezután felajánlják, hogy felszerelheted a hősödet, ami után a hősöd mehet az Expedícióra (itt több feladatot kell végrehajtanod, amiért tapasztalatot, pénzt és néhány dolgot kapsz, aminek köszönhetően a hősöd részt vehet a csatákban). A jövőben különböző feladatok elvégzésével hősödnek lehetősége lesz arra, hogy jutalomként a tapasztalat és a pénz mellett egyedi fegyvereket, dolgokat és páncélokat kapjon, amelyeket nem lehet megvásárolni a piacon.

A Gladiatus online játék nem rossz fegyverarzenállal rendelkezik: Tőrök, kardok, bunkósbotok, lándzsák, kalapácsok, fejszék... Valamint páncélok arzenálja: bőrpáncélok, pajzsok, rongyok, sisakok, kesztyűk, szandálok.... És az alkimistánál különböző bájitalokat, porokat és mágikus medálokat vásárolhatsz... A csatákban részt véve hősöd a játék 2 fő paraméterén - Tapasztalat és Képesség - fog javítani.

Alapvető képességek (tulajdonságok):

 • Életpontok,
 • Tapasztalat,
 • Erő,
 • Ügyesség,
 • Ügyesség,
 • Állóképesség,
 • Karizma
 • Intelligencia.

Mindegyik képesség bizonyos bónuszokat ad a hősödnek a harcban. A tapasztalat növekedésével hősöd magasabb szintekre lép, növelve ezzel képességeit és emelve státuszát a játék világában.  Amikor eléri az 5. szintet, képes lesz saját céhet létrehozni, és egy csoport hasonlóan gondolkodó embert felvenni a céhbe. És a jövőben velük együtt haladhat előre a hierarchia határtalan csúcsaira ...

A Gladiatus online játéknak sok különböző helyszíne van, amelyek három országban találhatók: Olaszországban, Németországban és Afrikában. Egyes helyszíneken vannak börtönök, amelyeket főnökök laknak. Jelenleg összesen 23 helyszín van a játékban (minden helyszínen más-más mobok élnek, akikkel a hősödnek találkoznia kell).  Minden országban van egy remete, aki a következő funkciókat látja el: becenévváltás, másik országba költözés és nemváltás.

Játsszon a játék Gladiatus online lehet egy bizonyos szakma, amely lehet venni egy bizonyos ideig (1 órától 24 óráig). Az elvégzett munkáért a hősöd pénzt és jutalmat (étel) kap. A szakmák közül a következő szakmák közül választhatsz: Istállósegéd, Földműves, Mészáros, Halász és Kenyérsütő. Ha pedig megvesztegeted az egyik szenátort 3 rubinért, akkor szenátori vagy ékszerészi állást kaphatsz. A rubinokat "valódi" pénzért lehet megvenni, és elcserélni őket olyan dolgokra, amikre szükséged van...

Játssz az online játék Gladiatus akkor részt vesz a csatákban aranyért (ez a játék valuta, amelyért lehet vásárolni egyszerű dolgokat, valamint fizetni a képzés gladiátor művészet, a tornateremben). Az arénában a karaktered párbajra hívhat ki egy másik azonos ellenfelet.

Gladiátort játszva zsoldosokat bérelhetsz fel (ezekhez azonban fegyverekre van szükség, ezért bizonyos összeget ki kell fizetned értük). A zsoldosok segítenek neked a csatákban, a dungeonban és az arénában. A játékban van egy aukció, ahol nagyon értékes ritka tárgyakat vásárolhatsz. Tegyél maximális liciteket! A játék piacterén különböző tárgyakat vásárolhatsz vagy adhatsz el.

A Gladiatusban úgy játszhatsz, hogy földi vagy isteni erőkkel kötsz paktumot. Ha szeretnéd egyesíteni az érdekeidet, céljaidat és céljaidat más játékosokkal, csatlakozz egy céhhez, vagy hozz létre egy sajátot (a létrehozás, mint már említettük, csak az 5. szinttől lehetséges). Általánosságban elmondható, hogy a játék elég terjedelmes és lenyűgöző, még mindig rengeteg érdekesség vár ránk! Gladiatus regisztrációval megnyílik az út a veszélyes kalandhoz!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more