Könyvjelzők

Gladiatus

Alternatív nevek: Gladiatus

Gladiatus Online - egy multiplayer online böngészős játék, amelyben akkor talál egy csomó veszélyek és rejtélyek. Ez - Nagy-római birodalom, és ha úgy érzi, Gladiator, míg online játék Gladiatus kapsz sok móka!

Online játék Gladiatus általában ingyenes, de ha akarod akkor vegyél egy prémium számla, így jelentősen csökkenti az időt és mindenféle expedíciók megkönnyítik az életét hős. A játék elérhető minden böngészőben!

Gombot a játékot meg kell Register Gladiatus: a főoldalon a megfelelő mezőket válasszon egy játék szerver (ek), adja meg a nevét, e-mail, jelszó, és fogadja el a játékszabályokat megállapodást. Kattintson a "Register", és ez a játék Gladiatus véget ér, és megy egy új oldal, ahol ki kell választani a neme a hős. Továbbá, akkor javasoljuk, hogy felszerelni a hős, akkor a karakter mehet egy expedíció (itt kell futtatni több feladat, amelynek kapsz megtapasztalni, a pénz, és néhány dolog, hogy a karakter képes lesz részt venni a harcokban.) Végző különböző feladatokat a jövőben a hős képes lesz arra, hogy a jutalmat, kivéve a tapasztalat és a pénz, egyedi fegyverek, tárgyak és páncélok, hogy nem lehet megvásárolni a piacon.

Gladiatus online játék nem rossz fegyverarzenál: tőr, kard, klubok, lándzsák, kalapács, fejsze ... valamint arzenálját páncél: Bőr páncél, pajzs, rongyok, sisak, kesztyű, szandál. Alchemist ... és megvásárolhatja a különböző gyógyszerek, porok és a mágia érme ...

Részt vesz a csatában, a karakter lesz jobb 2 alapvető elme játék paramétereket - tapasztalat és szakértelem.

Alapvető készségek (jellemzők): Életerő, tapasztalat, erő, ügyesség, gyorsaság, állóképesség, az intellektus és a Charisma. Minden készség ad a karakter bizonyos bónuszokat a csatában.

Növekvő tapasztalat, a karaktered költözik magasabb, miközben javítja a lehetőségeiket, és növelni az állapotát a játék világában. Elérve 5. szinten, képes lesz létrehozni a céh, és hogy az ő csoportja társult. És a jövőben, velük együtt, hogy előre a végtelen a hierarchia tetején ...

Online játék Gladiatus sok különböző helyszíneken, amelyek székhelye a három ország: Olaszország, Németország és Afrikában. Egyes helyeken egy alvilági lakta főnökeik. Az összes jelenleg 23 helyen a játékban (minden helyen ott élő különböző csőcseléket, amely megfelel a hős).

Minden országban van egy remete, aki a következő funkciókat: Változás nick Költözés egy másik országba, és változtatni a szex.

A játékot online is Gladiatus miután egy adott szakma, amely eltarthat egy ideig (1 óra és 24 óra). Az elvégzett munkát, a hős megkapja a pénzt, és jutalmazza (élelmiszer). Választható szakmák, például: asszisztens vőlegény, Farmer, Butcher, Baker és Fisher. És ha a kenőpénzt 3 Rubin egyik szenátorok, akkor lehetséges, hogy a munkát, vagy szenátor Goldsmith. Rubin lehet vásárolni "igazi", és használja őket, hogy cserébe a helyes dolgokat ...

Játszható online játék Gladiatus akkor vesz részt a csatában arany (ez a játék valuta, amit lehet kapni az egyszerű dolgokat, és meg kell fizetnie a képzés gladiátor művészet, az edzőteremben). Az Arena okozhat a hős a harcot egy másik, hasonló ellenfél.

Lejátszás Gladiatus, akkor a zsoldosokat (bár szükséges fegyverek, így van, hogy feküdt nekik egy bizonyos összeget). Mercenaries segít a csatában, a börtönben, és az Aréna.

A játék egy árverésen, ahol lehet kapni nagyon értékes ritkaságokat. A tét!

Jelenleg a játék piacon, akkor eladni vagy vásárolni különböző dolog.

A Gladiatus játszhat,-vel kötött megállapodás földi vagy isteni erők.

Ha azt szeretné, hogy összekapcsolják az érdekek, célok és célkitűzések a többi játékos, csatlakozzon céhek, vagy létrehozhat saját (teremtés mint már mondtam, csak akkor lehetséges, az 5. szint).

Általánosságban azt lehet mondani, a játék elég kiterjedt és izgalmas, még mindig nagyon sok érdekes dolgot látni fogja! Gladiatus regisztráció megnyitja az utat ebben a veszélyes kaland!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more