Könyvjelzők

Gladius Bellum

Alternatív nevek: Gladius Bellum

Játék Gladius Bellum - egy böngészős online játék a kemény csatát.

A Gladius Bellum Online római császár Augustus gyászolják egyik légiók a csata után. Az események fejlesztése Európában a Krisztus utáni első század. Lesz harc oldalán a Római Birodalom, illetve a germán törzsek.

Meg kell építeni a települések, építeni a hadsereg és megvédeni a királyságot az ellenségeikkel szemben.

Lejátszás Gladius Bellum akkor nem csak a rómaiak ellen vagy a németek. A keleti irányú másik veszélyt. Hunok megszállták az országot, és szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy okoz a félelem és a pusztítás. Elpusztítani ellenségeit, és biztosítsa a helyét a nap alatt.

Ugyanaz, mint a többi számítógépes játékok Gladius Bellum regisztráció. Ahhoz, hogy regisztrálják magukat a játékban, akkor meg kell, hogy adja meg a következő adatokat:

1. Válasszon a lehetőségek a szerver, amelyen szeretné játszani a játékot Gladius Bellum.

2.. Készítse el saját jelszót a játék, és a ne adja senkinek.

3. Megerősítéséhez a jelszót, akkor adja meg újra a következő cellában helyet.

4.. Írja meg e-mail címét.

5. Válassza ki a napot, a hónapot és az évet a születés.

6. Ezután kattintson a " Registrieren » .

7. Ha egyetért, hogy mit kap információt a játékról Gladius Bellum és elfogadja, hogy minden a feltételek és kikötések, hogy egy jelet a megfelelő cellákba.

A Gladius Bellum elkezd játszani az ókorban, és építeni a saját település. Lesz fejleszteni a birodalom egy kis faluban egy komplex stratégia egy hatalmas birodalom. Az árutermelő és az épületek, hogy vigyázni fog a forrásokat, amelyek szükségesek a fejlődését a birodalom.

A régi időkben, meg kell birkózni a munkahelyek száma, amelyek rendelkezésre állnak. Először is, akkor lehetősége van arra, hogy válasszon az oldalán a germán törzsek, és mindig küzdeni a Római Birodalom. Építése hatalmas és lenyűgöző birodalmat hozzá sok pontot és a tapasztalat.

A megfelelő taktika elleni küzdelem ellenséggel települések. De, természetesen, tartalmazza a királyság lesz a cél az összes hunok, csomagolva egy félelem és rettegés.

Védelme stratégiai játék, ami Gladius Bellum - birodalmát. És védik meg az ellenséges támadásokkal szemben.

Csatlakozzanak a keresést a hun király, és vált a legerősebb uralkodó stratégiai játékok Gladius Bellum Online.

A kihívás, és belevetette magát az ókori világ!

Nézd meg ezt a nagy világot Németország és erős hatalmas Római Birodalom. Úgy érzi, hogy nomád törzsek, mint például a hunok nem gyenge emberek, és tapossák még a nagy és erős állam.

Get együtt a játékos ebben a hihetetlen világban, amely tele van a csaták, harcos, izgalmas pillanatokat. Legyen a történelem, hogy nyit egy új oldalt, ha tudod, hogy a karakterek a különböző nemzetek.

Jó szerencsét ebben a fantasztikus játék. Hadd semmit sem lesz akadálya az utat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more