Könyvjelzők

Glory Wars

Alternatív nevek: Glory Wars

Glory Wars Online - ingyenes multiplayer online böngésző alapú játék készült a műfaj a körökre osztott stratégia, amely kellemesen tetszett nem csak egy jó sztori és érdekes szövődmény, és kellemes felhasználói felület és a grafika. De magával ragadó online játék Glory Wars még mindig, hogy a fejlesztők különös figyelmet szentelt a mechanika harc harc.

Regisztráció a Glory Wars játék nem tart sokáig, és nem túl bonyolult és zavaros folyamat. Minden, ami szükséges az Ön számára - kérjük, adja meg a regisztráció során a játék karakter nevét, a jelszót a biztonságos hozzáférést a fiókjához és e-mail címét. Egy idő után az e-mailt küld és közli, hogy a regisztráció Glory Wars vége, és nyugodtan elkezdi játszani a játékot online Glory Wars.

Ne aggódj, hogy a Glory Wars játékot a számítógépen működik megfelelően, mert nem igényes a számítógép műszaki adatait. Mindössze annyit kell -, hogy csatlakozzon a World Wide Web és a telepített böngészőt. Ha minden van, akkor nyugodtan elkezdi játszani a játékot online Glory Wars.

Nagyon kellemes a szemnek, a játék szép és jól megtervezett flash animáció, ennek köszönhetően a képernyő mindig jön ki szaftos és színes. A fejlesztők egy csomó erőfeszítést létre egy hatalmas mennyiségű in-game elemeket, valamint a speciális képességek a karakterek, és arzenál berendezések, valamint számos készségek, folyamatosan bővül és frissül. Glory Wars online játék, ahol a csaták készülnek a legjobb hagyományait a játék sorozat "Heroes of Might and Magic."

A harcrendszer a játékban valósul meg lépésről lépésre. Végén minden körben, meg kell várni, amíg az ellenfél következik. Egy érdekes tulajdonsága a játéknak, hogy amellett, hogy teljes idejű csaták is vannak nagyszabású harc, amelynek keretében több tucat játékos. De az ilyen harcokban a játékos szinte semmit sem függ a rendszer maga is mozog, attól függően, hogy a vizsgált készségek és eszközök a játék karakter.

A játék történet körül forog a teljes káosz, amelynek eredményeként a harag az istenek, védelmezői, a varázslatos világ a játék. A baj soha nem jön egyedül, a hamu, a következménye az a katasztrófa, és kezdtek megjelenni furcsa ijesztő szörnyek, és megsértette a mért és harmonikus léte a lakosság a varázslatos világ. De a törzs a vadászok, uralkodó ősi mágia Magic Kingdom, úgy döntött, hogy ellenálljon a kérlelhetetlen bővítése szörnyek. Ez adta a lehetőséget, hogy a magassága egy szörnyű és véres háború, ami arra kényszerítette az összes lakói megremegnek játék világában.

Az Ön feladata, hogy helyreállítsa a hatalmi egyensúlyt a szerencsejáték-univerzumban. Ezen kívül, szükség van a magasabb és magasabb, hogy feljebb a társadalmi ranglétrán.

Elején a játék lehetőséget kapnak arra, hogy válasszon egyet a három szakma a játék pártfogoltja - a harcos, a vadász, vagy egy titokzatos mágus. Akkor nyugodtan folytassa visszaállítani igazságot a királyságban.

Iratkozzon fel, és bizonyítani, hogy érdemes, hogy egy igazi hős, a világ játszani Glory Wars, ami igazságot, az Ön számára!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more