Könyvjelzők

Wrath of the Gods

Alternatív nevek: Gnev Bogov

Wrath of the Gods Online - egy multiplayer szerepjáték játék, amely kombinálja a fantázia és a cyberpunk stílus, már az első percben, elmerülhet az ismeretlen valóság játék. Utazás a játék világát, akkor jön szembe a különböző ellenfelek, és legyőzni őket.

Ahhoz, hogy a lépés az ismeretlenbe, akkor regisztrálnia kell a játékban. De először nézzük foglalkozik a rendszer követelményeinek. Online játék Wrath of the Gods nem állapít meg konkrét követelményeket a számítógépes játékos.

Szükséged lesz:

• számítógép az operációs rendszer a Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

• CPU kell Intel Pentium III 1 GHz vagy jobb

• 512 Mb RAM

• 64 MB-os videokártya

• Adobe Flash Player 9-es vagy. 0

Ezen felül, akkor szüksége lesz egy internetes böngésző és egy internet-kapcsolat.

Ha a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, tolta a játékot, már csak regisztrálni.

Vegyél részt a játékban Wrath of the Gods nem lehet szükség, ha azt akarjuk, hogy a játék a fiókjába a szociális hálózati oldalak, mint például:

• osztálytársak

• Vkonktakte

• Mail. ru

• Facebook

Ha nem szeretné összekapcsolni a fiókját, a net a játék, akkor csak regisztrálni, és nyilvántartásba Wrath of the Gods nem fog sok időt, és úgy tűnik, nagyon érdekes.

Meg kell adnia a nevét, a karakter, adja meg a padlót, majd válassza ki a megjelenését. Hajszín, szem, a haj, a szakáll és egyéb külső jelei a kiválasztott karakter csak tőletek függ. Ha valamilyen okból nem akarja megtenni, akkor bízza a választást a külső számítógép. Az utolsó szakaszban a Wrath of the Gods online regisztráció - Bevezetés az e-mail címét, jelszavát és a kódot a kép. Kattintson a "Finish", és akkor már a játékban.

Wrath of the Gods online játék elmerül a világ, a korábban három részre osztható:

• World of Kő

• A világ Iron

• A világ Sun

Azonban az emberek ezekben a világokban elfelejtették a saját isteneket, és úgy döntöttek, hogy elpusztítsa az emberiséget. De Isten nem hagyott Corus ember egy reménytelen helyzetben, és minden tőlük telhetőt megtettek annak érdekében, hogy az emberek harcolni egyenlő feltételekkel az istenek ellen.

Wrath of the Gods online játék - egy egyedülálló univerzumot, amely több teljesen különböző más világokba csodálatos színes táj. A csata alatt is használja a több ezer fegyverek és felszerelések, gyakran egyedi és létre csak a maguk számára. A megfelelően kiválasztott lőszer növelheti erejét sokszor!

A játékban három változata mágikus művészetek:

• megsemmisítése, különben - piros út a fejlődés

A játékosok, akik úgy döntenek a szakirányú harcosok a legnagyobb erő a hatását és nagyságát a kár.

• tudás - blue osztály

Ez az osztály egy rejtély, és minden alkalommal keresi a legjobb egyensúlyt és forgalmazási képességeit.

• Harmony - Zöld Tanterem

Néhány ezek közül a legjobb orvosok, miután még tömeges gyógyító ereje. Ez általában a beteg és jószívű karakter

A karakter, ugyanakkor hogyan játszod a játékot online Wrath of the Gods, az egyik fontos paraméter - hírnevét.

Nyerj egy hírnév során különleges hírnevét küldetéseket.

Hírnév ad erőt, hogy a szellem, ami függ a crit erőt a harcban.

Ha a játék Wrath of the Gods online, akkor számítunk animált harcol minőségi ábrázolása az intézkedések az egyes versenyző. Is egyesül a barátokkal együtt harcolni a magas szintű szörnyek.

Amikor elkezdi játszani a játékot online Wrath of the Gods, akkor kap egy kezdeti harci élmény lehet az arénában, bérbeadása, hogy a különleges coach - Corus szolga. Ez után lehet menni, hogy végre a különböző küldetések - speciális feladatokat, amelyek a teljesítmény jellegű tapasztalatokat szerez, pénzt és trófeák. Jellemző a játék, hogy minden küldetés egyedi, és csak a személyes választás döntés attól díjazás. A forgatókönyv küldetést írt több különböző befejezés, mint az általános telek a játék, amely a lineáris és függ teljes mértékben a játékosok intézkedéseket.

Hogy csatlakozzon egy klán, hogy játsszon Wrath of the Gods több móka. Az aréna vehet részt a csatában a klánok és a győzelem, és emelje értékelése klán. Ezen kívül a klán együtt megy vadászni speciális szörnyeket, hogy drága trófeát.

Döntés játszani Wrath of the Gods, akkor időt móka a színes és egyedi világot.

Online játék Gnev Bogov érdekes és mindenki számára elérhető!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more