Könyvjelzők

Galaxy Online 2

Alternatív nevek: Galaxy Online 2

Galaxy Online - egy lenyűgöző történet a jövőben, mind a globális térben háború tört ki a galaxisok között. Van egy nagy lehetőséget, hogy kezdj el játszani Galaxy Online ΙΙ és hozzájárulnak ezt a helyet saga. Legyél egy karaktert a nagy csaták a stratégia és a fejlett ügyfél Áldd meg ezt a hatalmas uralkodó. Válasszon a 5000 típusú járművek, és megszervezi a saját csavarja a bolygón. Birodalom által létrehozott képes lesz arra, hogy vegyenek részt a harcokban, és nyerj egy vadi új helyet.

Hogy lehet játszani a játékot Galaxis Online ΙΙ, számítógépnek meg kell felelnie bizonyos paraméterek:

• Operációs rendszer Windows 98SE, ME, 2000, XP

• Processzor Pentium 3 800MHz

• Videó GeForce 32MB

• Video RAM GeForce 32MB-os merevlemez és 1GB

• Internet DSL / kábel

Annak biztosítása, hogy minden rendben van, nyugodtan vállalat a kaland. Ez segíteni fog, hogy a regisztráció a játék Galaxis Online ΙΙ. Betöltéséhez játékot, kérjük, töltse ki az alábbi mezőket a regisztrációs űrlap:

1. felhasználónév

2.. jelszó

3. E-mail cím

4.. Buzz kód

Ezután kattintson a "Tovább", persze, ha már elmúlt 13 éves. Galaxy Online ΙΙ regisztráció megadja a jogot, hogy a játékot bármikor. Meg tudod csinálni, és a Facebook, a Google vagy e-mail.

Becoming teljes jogú mestere a bolygón, hogy a szükséges 50 $ kínált Galaxy Online 2 kezdő és vegyen részt, elsősorban az építőiparban. Construct minden szükséges épületeket, hogy otthon érezze magát itt. Fejlesztése a birtokukban idővel akkor biztos, hogy megadja a megfelelő visszautasítás fejbőrre ellenfelek. Legyen résen, kozmikus kiterjedésű rétegű kalóz hajók, hogy mindig kész a sztrájk a sebezhető helyszínen. Ne felejtsd el, hogy nézd meg csata jelentéseket. Büntetni azokat, akik megpróbálták bántani. Szervezze ellentámadás. Ha nem tetszik a kilátás a teljes megsemmisülés, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megakadályozzák a baj. Csak magát attól, virágozni fog a birodalom, vagy lesz egy sodródó stardust.

Nem Galaxy Online ΙΙ nélkül játszani erőforrás-felhasználás. Ismerje meg, hogyan kell használni lefoglalni a nagylelkű bolygón. Rendszeresen szabadít fel helyet a raktárak (teli automatikusan), így azok nem zsúfolt. Ne légy lusta, hogy ellenőrizze az oldalon a barátai, mert akkor vedd fel a sok értékes. Szükséged lesz több aranyat, amit lehet kapni adóztatása polgárai. Hagyd, hogy a minden nap feltölteni a kasszából.

Nem részese az ő barátai. Ne feledje, hogy a kritikus pillanatokban, segítség nélkül a kód egyszerűen nem. Tehát ne legyen lusta arra, hogy a többi kis szolgáltatás, mint például a segítség a javítás az űrállomáson, vagy részvétel szerkezetét.

Nem kétséges, hogy a lényeg a játék lényege, hogy az ellenségeskedést. Mindazonáltal, a játék Galaxis Online ΙΙ készített az Ön számára a különböző foglalkozások. Sok munkahely különböző nevek alatt várják

• Need for Speed ​​

• Tér termés

• Ne kattintson csőr

• Segítő Kéz

• Tároló

• Felejthetetlen voucher

• Adományok

Ha egy végrehajtó játékos, aki meglátogatja őt minden nap bolygón, megtapasztalhatja a lehetőséget, hogy a Szerencsekerék. Megteheti ezt minden nap 01:00.

Galaxy 2 játék büszkélkedhet nagy számú regisztrált felhasználók számára. A játék körülbelül 7 millió játékos, amelyek között megtalálható például a hűséges társak, és méltó ellenfelek. Csatlakozzon az online közösség most, hogy az őt megillető helyet a soraiban helyet harcosok. Hidd el, hogy nem kell csalódni! Jó repülést!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more