Könyvjelzők

Goalunited

Alternatív nevek: Goalunited

G oalunited Online - nemzetközi multiplayer játék a műfaj futball szimulátor.

Online játék goalunited a böngészőt, hogy az, hogy játszani, akkor nem kell külön szoftvert telepíteni a számítógépre. Ő szintén nem terjesztett elő a teljes körű a játékos számítógép konkrét követelményeket kell rendelkeznie:

· Bármilyen internet böngésző utolsó módosítás

· Flash Player 10

Vegyél részt a játékban goalunited gyors és több lépésből áll. Először meg kell, hogy töltse ki egy egyszerű űrlapot:

· Lead felhasználónév - ezen a néven lesz ismert a játék, mert a játék nemzetközi, a legjobb, hogy jöjjön fel a nevét egy angol nyelvű, cirill, akkor nem is tudja meg,

· Válasszon jelszót

· Adja meg e-mail címét,

· Ha elfogadja a felhasználói megállapodást.

A második lépés - ez egy levelet, hogy kapsz a regisztrált e-mail fiókot, a levélben kap további utasításokat, valamint egy linket a játékot. Regisztrálj goalunited befejeződött, és el tudja indítani képzés a csapat.

Goalunited népszerű online játék a világon - ez játszott több mint két millió ember. A játék interfész 15 nyelven, így ha úgy dönt, hogy játszani goalunited, akkor lehetősége van arra, hogy harcolni labdarúgás vezetői számos országban.

Ebben a játékban - futball menedzser, és a feladat az, hogy a csapat a csúcsra a torna sorban. A játéknak megvan a maga sajátos játékidő. Tehát, a való életben zajlik az év, és a játék - négy, illetve ad otthont négy szezontól, és a játékosok kor is négy évre szól.

Amikor elkezdi játszani a játékot goalunited online, akkor meg kell adni a parancsot. Minden Football Manager kap egy különleges csapat, így a kezdeti feladata, hogy felismerjék a erősségeit és gyengeségeit a csapat. Ehhez lesz egy képzési időszak, amely alatt akkor ismeri a finomságok a játék, és szorgalmasan végző képzési feladatok, akkor lehet keresni jutalmak. Figyelmesen olvassa el a tájékoztatást minden játékos, mert néhány közülük különleges tehetség, amely segíthet megnyerni mérkőzés!

Goalunited online játék nem olyan, mint a szokásos foci játék, ahol csak vásárolni játékosok és a mérkőzés játszani a végtelenségig. Nem, ez egy játék stratégiai elemei. Szükséged lesz:

· Vedd fel a játékosok

· , Hanem munkatársakat, olvasott volna újra, [_3_ ]

· Felvenni a saját képzési rend, mert a játékosok fáradt aludni területen, és nem képzett nem az összes, hogy képes.

Ne felejtsük el, hogy létre többféle elrendezése a játékosok a pályán -, mint a standard, hatékony ellen ellenfelek, és az egyén, figyelembe véve a jellemzőit és képességeit minden játékos.

Továbbá, ha játszani goalunited, akkor eldönthetjük, hogy keresni szponzorok a csapata, a szerződés aláírása velük, és harcol a rivális nem csak a pályán a labdát, de a pénz és pártfogója. Akkor is meg kell, hogy dolgozzák ki a saját stadion, mert amit ő, a több rajongó is részt játékokat. Ne felejtsd el azt is a parkolás!

A játékot online goalunited lesz, amely az egyik ligában. Ha marad tetején a ranglistán, a következő szezonban elviszi egy szinttel feljebb a bajnokságban, különben - Indulás alacsonyabb részlege. Önnek is lehetősége van arra, hogy részt vegyenek a Ligakupa sorsolás.

A játék két mód a játék - ingyenes és prémium. A prémium módban, akkor sokkal nagyobb rugalmasságot, hogy dolgozzák ki a csapat, és kap minden a statisztikát.

G oalunited online regisztráció az Ön számára egyedülálló lehetőséget, hogy megmutassa a világnak, hogy képességeiket futball menedzser.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more