Könyvjelzők

Goat Simulator 3

Alternatív nevek:
A

Goat Simulator 3 az egyik legszórakoztatóbb és legőrültebb játék harmadik része. Itt van egy játék, amely egy kecske életét szimulálja. Ezen a részen a grafika jelentősen javult, a hangzás is jól meg lett dolgozva.

A játék célja az előző részekhez hasonlóan, hogy mindenhol egy rendetlenséget hozzon létre, ahol mászni, beszállni vagy ugrálni lehet. Ezúttal még nagyobb lesz.

Egy kis edzés után San Angora szigetére indulsz és elkezded a játékfeladatokat.

A kultikus játék harmadik része, sok mindent kínál:

  • A játékvilág 18-szorosára nőtt
  • Három speciális terület van módosított játékmenettel
  • Most van egy cselekmény a játékban
  • További jelmezek és kiegészítők

Amint azt már valószínűleg megértetted, elég sok változás van, bár egyébként ugyanaz a játék tele van komikus helyzetekkel.

Az innovációk több értelmet adnak a játéknak, és sokan várták már. A történetkampány tartalmasabbá teszi a játékmenetet, bár továbbra is csak kísérletezhetsz, céltalanul csinálhatod a legőrültebb dolgokat.

Változatos és három új terület hozzáadása. Az egyik pontosan utánozza a Wolfenstein 3D játékot, és a történéseket első személyű lövöldözős játékká változtatja.

Van egy kooperatív mód is, akár négy ember is játszhat egyszerre. Egy baráti társasággal együtt lefuttathatod a hét minijáték egyikét.

Mindenesetre ne vedd túl komolyan, ami itt történik, először is a játék egy vicc, hogy felvidíts. Még ha nagyon komoly ember vagy is, nem fogsz tudni ellenállni a játékot kitöltő mókának.

A kezelőszervek nem változtak az előző részekhez képest. Fuss, ugorj, ugorj, ússz és még repülj is. Tedd le mindazt, ami körülvesz. A kecskenyelv, mint korábban, bármilyen felületre tapadhat.

Sokáig szórakozhat, ha a leghihetetlenebb ruhákba öltözteti az állatot. Ennek az arzenálnak egy része csak a kíséretnek szól, néhány pedig új funkciókat ad hozzá. Például egy rakétacsomaggal egy kecske úgy tud repülni, mint egy szuperember.

Nincs korlátozás a játékban. Minden elérhető lesz, amire a képzeleted képes. A játék úgy van kialakítva, hogy hülyeségeket csináljon benne, és tetszés szerint bolondozzon. A cselekmény áthaladása mellett a többit meg kell szórakoztatnia és itt ezzel a komplett renddel. A játék világa hatalmas, rengeteg ember él benne, akik valószínűleg egy fantasztikus ruhában akarják elpusztítani őket egy kecske.

A

Playing Goat Simulator 3 elsősorban azoknak a fiataloknak és felnőtteknek fog tetszeni, akik nem veszítették el a lehetőséget, hogy időnként hülyéskedjenek és hülyeségeket csináljanak.

Még ha belefárad az egyedül való játékba, akár három barát is segíthet.

Goat Simulator 3 ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. Ezt a szimulátort megvásárolhatja valamelyik játékportálon vagy a hivatalos weboldalon. A játék gyakran részt vesz az értékesítésben, és néha ingyenes ajándékozásban. Egy vicces játéknak vicces ára kell legyen!

Telepítse a játékot most, és merüljön el a móka és az értelmetlenség tengerében!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more