Könyvjelzők

Goblin Keeper

Alternatív nevek: Goblin Keeper

Goblin Keeper online játék - ingyenes böngészős multiplayer fantasztikus játék stratégiai elemei. Ismerkedés a világ által lakott sok furcsa lények, akkor készítsd el a saját birodalmat, és vált az uralkodó az egész csoport goblinok, orkok, ogrék, boszorkányok. Ezek a lények a maga nemében hozza terror, és a jobb kezét, és nem éri el a csúcsot a hatalom és lesz halálos. Goblin Keeper játék tökéletes azok számára, akik ambíciói szélére. Végül is, minden tulajdonos célja, hogy bővítse a sötét dungeon tárgy területeket, végül kap világuralomra!

Play Game Goblin Keeper lehet bárki. És ez nem feltétlenül van egy számítógép, meredek paraméterekkel. Miután a rendszer követelményeinek a játék eltér szerénység. Szüksége van Goblin Keeper regisztráció, amely megnyitja az ajtót, hogy a titokzatos virtuális világban. Perceken belül, akkor töltse ki a kívánt formát írt információkat, mint például az e-mail címét és jelszavát, majd erősítse meg A szabályok elfogadása a projekt -, hogy te és a teljes profil a játék Goblin Keeper.

Most, amikor lett egy teljes felhasználónévvel kell nekigyürkőzünk és kezdjük megvalósítani álmaikat. Ügyek még nincs vége! Először is, meg kell építeni egy börtön, felszerelni, hogy mindent meg kell, hogy vigyázzon a védelem kiszámíthatatlan látogatást. Például, hogy helyezze a rejtett csapdák, amely gondoskodik az ellenzői, akik mertek ragaszkodni a birtokában. Minden, ami lesz benne a dungeon, hozunk létre a saját kezét. Még a mérete és elrendezése a szobák szabadon választani. És annak érdekében bocsátja bútorokat és kényelmes szállást igénybe speciális workshop. Get beosztottjai dolgozni az Ön számára a jó, hogy nem figyel a felháborodást. Ezen kívül biztosítja, hogy senki hírnök körül, ura szíve a hegy, joga van megadóztatni a lakosság. Hadd élet nem úgy tűnik, hogy a méz! Szigorú mester, de egyúttal tisztességes. Nem vitte mindenhatóság, nem provokálni felesleges problémákat. Hidd el, hogy az alanyok hatékonyabb lesz, ha lehet keresni a tiszteletben őket.

Érdemes megemlíteni, hogy az a fontos, az a folyamat, erőforrások kiaknázása. Nélkülük, ez egyszerűen lehetetlen játszani Goblin Keeper. Köszönhetően a rendelkezésre álló erőforrásokat, akkor képes mindent, amire szüksége van. És ha úgy érzi, hogy valami meghaladja, így megy a fekete piacon, és keresni egy kis pénzt. Érdemes megemlíteni, hogy az enyém lehet, hogy nem csak a lakosság a birodalmat, de még barátok, akik, furcsa módon, de lehetővé tette, hogy rögzítse és használja a rabsily. Néha azonban jobb, ha szövetséget, és igénybe venni a támogatást a szomszédok, és nem nyomja össze a levet ki őket, és megpróbál hasznot erőszakos eszközökkel.

A a viszálykodást Goblin Keeper online, akkor vezethet a harcot a többi játékos a támadó külföldi tulajdon, kifosztani és megsemmisíti a házimanók. De nem esik elégedettségre. Végtére is, ha valaki a célját. Megfelelően sikerült visszaverni a támadást esetén ellenséges támadás. Érezni benne, meg kell, hogy forma és a vonat a hadsereget. És tervezés nélkül esemény, jobb, ha az előzetes feltárása. Fejlesztése taktika - az egyik legfontosabb szempont a játék. Gondoljunk csak bele, milyen jó lesz, hogy megnyerjük, és dönt a sorsáról a lejtők az ellenfél fejét előtted! Főoldal kiszűrni azokat a lényeket, akik harcolnak oldalán az ellenfél, és aztán, ahogy mondani szokás, egy kalap!

Ha szeretné, hogy minden a legjobb, és kész a kedvéért a holttestek, szeretni fogja játszani Goblin Keeper. Itt lesz képes, hogy szégyentelenül folytatni a politikát a hódítás, kötelezettség nélkül bárki osztja nyalánkságokat! Legyen viszont az összes bonyolult terveket!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more