Könyvjelzők

GoD Factory: Wingmen

Alternatív nevek: GoD Factory: Wingmen

Játék GoD Factory: Wingmen - egy klasszikus szimulátor multiplayer űrhajós témák stratégiai elfogultság, amely végrehajtja a MOBA műfaj. Ebben akciójáték a felhasználók arra ösztönzik, hogy részt kíván venni izgalmas csatákat 4x4. Ön kap teljes szabadságot létrehozása közben űrhajó. Ennek eredményeként, akkor az ellenőrzés az épület az álmaid! És ez még nem minden, az öröm, amely képes adni a csapat fegyveres. GoD Factory játék egy elég tisztességes grafika. És ha még mindig kihasználják a 3D-szemüveg Oculus, így, és minden rendben lesz úgy tűnik, hogy minden, ami történik - az igazi! Az Ön feladata -, hogy elpusztítsák az ellenséges hajót, mielőtt ő fogja csinálni a tiéd. Fölény ebben az esetben azt jelenti, a győzelem. Find sebezhetőség ellenfele lesz könnyebb, ha lesz cselekedni harmonikusan a csapattal. Válassza ki magának a megfelelő szerepet, hozzon létre egy hajó, ami egyezik - és így tovább!

Ahhoz, hogy élvezze a játék, meg kell isten Factory : Wingmen letölthető. Rendszer követelmények annyira megbocsátó, hogy lehet, hogy szinte bárki. A legfontosabb dolog - az internet, és az egyik ilyen platformok a PC, Mac, Linux. A játék telepítése nagyon kevés időt, és hamarosan belevetik magukat a fantasztikus hangulat fortyogó eseményeket.

Szóval azt várja harcok és szédítő győzelmet. De még mindig meg kell kezdeni a hangárba. Mert itt kialakítani és fejleszteni saját hajót. Játék közben mindig van, hogy jöjjön vissza, hogy a hajót a megfelelő állapotban. Ön dönti el, és a pilótafülke, és a test, és a pajzs generátor, és a szárnyak, és a speciális eszközök képességeit, és a fegyverek és a hatalom vezetékek és motorok és még sok más. Hajók javítja miatt pontokat szerzett. És pont jár a részvétel a csatákban. Minden, amit látsz, egymással. A több egyezés -, akkor annál nagyobb az esélye.

Egy meccs tart átlagosan 12-16 perc. Ez idő alatt világossá válik, eredménye a csata, és ha szerencséd van, akkor képes lesz arra, hogy megünnepeljék a csapat győzelme. Gondatlanul támadó ellenséges hajókat, ne felejtsd el, hogy ők is, nem ül ölbe tett kézzel. Meg kell vigyázni védi a hajót. Miután az összes ellenséget is csak arra várnak, hogy a csúszás. Vegyünk rengeteg lőszer, válasszon egy magatartás - és semmiképpen ne hagyd, hogy könnyen legyőzni ellenfeledet!

Isten Factory : Wingmen demo verzió lehetővé teszi, hogy különböző elemeket tartozó minden egyes kategóriában (pl. perforáció, torzítás, gyújtás, túlterhelés, robbanás). Íme néhány a rendelkezésre álló tételek: golyó, repesz, gravitáció, féreglyukak, deformáció, a magas vérnyomás, a villamos energia, az elektronikus ellenintézkedések, pajzsok, lézerek, robbanó lőszer, rakéták. Ezen túlmenően, a játék és a gazdasági rendszer végrehajtja progresszió rendszer. És a lakosság a rendkívüli hasonlósága az univerzum nem különböznek. Aki játszik isten Factory : Wingmen , találkozni különböző élőlények. Guantris, Ar virágok, emberek, Chorions - ez a lista nem teljes osztályok. Az ilyen fajta teszi a játék nagyon érdekes. Ön szó addiktív játékmenet, és akkor újra és újra, hogy a beavatott.

Mindezen előnyök és sok más játék fun chips - az eredmény erőfeszítés könyörületes fejlesztők, akik törődnek, hogy a szabadidő nem volt unalmas. Csatlakozz most megy keresztül egy csomó izgalmas kalandok, és felejtsd el a probléma választott foglalkozás a szabadidejükben. Mi csak szeretné, hogy az összes remények valóra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more