Könyvjelzők

Isten Axion

Alternatív nevek: Isten Axion

God of Axion játék ingyenes MMO böngészős stratégia. Isten Axion játék - a játék, amely tükrözi az igényeket a hardcore játékosok PVP. Elkezdesz a kaland a szigeten az égen, és a feladat annak kiterjesztését. Minden játékos arra ösztönzik, hogy háborút és szövetségek.

Lejátszás előtt Istene Axion, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek e: a frekvencia a processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB.

God of Axion regisztráció nem kell sok időt és egyszerű:

1. Az üdvözlő oldalon válassza ki az elemet "nyilvántartás",

2.. Adjon egy nevet a karakter,

3. Adjon meg egy érvényes e-mail,

4.. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

5. Válassza ki az elemet "Elküld".

A God of Axion Online játékosok a lehetőséget, hogy csatlakozzon az egyik a 3 elem (víz, tűz és föld). Nem lesz játszani Isten Axion és kap a különböző prémiumok a kiválasztott elemet, beleértve a lehetőséget, hogy hozzon létre reguláris csapatok, amelyek egyediek az egyes elemek. Ezen túlmenően, a legbátrabb játékosok Istene Axion interneten meg kell találni a módját, hogy megidézi a titokzatos emberek, akik régóta legyőzte, hogy segítse őket a harcok a jelenben. A God of Axion Online hangsúlyt a közös erőfeszítések a játékosok, ami az erős szövetségek harcolnak az égen együtt. És van elég módja, hogy ezt Isten Axion Online: bátor harcosok hódító kell rally a csapatokat, és menjen velük csatába, civilek adhat áldást, hogy segítse a barátok vagy halálos ellenségek hit átkok, ravasz játékos szívesebben otpravlyatna kémek és intelligencia szabotázs. Development Team Istene Axion Online adott egy csomó időt és energiát, hogy kommunikálni a játékosok és a problémákat azonnal, ügyelve arra, hogy az ötletek integrált játékossal. Csatlakozz a baráti közösség Istenének Axion Online fórum. Egy teljesen új világ Istene Axion Online, egyedi csapatok, erős áldást gyilkos átok véletlen viharok a változó ég, csodálatos épületek, a kereskedési rendszer Istene Axion online alattomos Kémkedés ellenség gyarmatosítás a szigetek, a nagy prémiumok és szövetségek, nagy katapult legendás Griffin sárkányok ... Ez az Isten Axion játék! Természetesen része a szórakoztató stratégiai játék God of Axion online kitalálni, milyen taktikát fog használni, és mi a módja annak, hogy győzelemhez. Azonban a játékosok, akik új ez a műfaj, itt van néhány tipp, hogy könnyebb az induláshoz: 1.. Build a templom Isten Axion online. Ez lehetővé teszi, hogy több erőforrást. 2.. Építsd a tudás fája Isten Axion online. Új csapatok, áldást, és az épületek - minden kinyitotta a tudás, ezért fontos, hogy kezdje meg a munkát a lehető leghamarabb. Minél több frissíti a fa, annál több bölcsesség fog keresni. 3.. Frissítés Game Kombájnok Isten Axion. Ön mindig tölteni a forrásokat építeni a birodalmat, és ezek a források jönnek a kombájnok. Minél jobban frissíteni processzorok, a több forrás, amit keresnek. Isten Axion játék segíthet, hogy frissítse az összes egyesíti az 5-ös szintet, mielőtt kell aggódnia, sok más (létrehozása után a templomba, és a tudás fája, természetesen). 4.. Kiterjesztése és javítása a sziget Istene Axion játék. Ha van két, a sziget, akkor kétszer annyi erőforrást, és kétszer több lehetőséget. Ez megköveteli, hogy frissítse az életfa az 5. szinten Istene Axion online. Egy jó játékos képesnek kell lennie arra, hogy ezt az 3-4 hét. 5.. Kommunikálni a többi játékossal istene Axion játék! Több száz olyan játékos van, és nyerj egyedül nehéz. Kövesse ezeket a lépéseket, és akkor lesz szerencsés az új ég Istene Axion játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more