Könyvjelzők

Istenek és hősök

Alternatív nevek: Istenek és hősök

Gods and Heroes Online - egy ingyenes böngésző alapú multiplayer online játék, ami meg tudja különböztetni hasonló termékek között a piacon az online játékok működő korunkban. Hidd el, hogy minden játék a tündék és törpök szokásos játékos már unalmassá, adj nekik valami új és érdekes, és modern játékok ritkán tesz minket boldoggá a beállítást az új termékek. Online játék Gods and Heroes egy kellemes kivétel formájában egy meglehetősen érdekes setteinga, ami ritkaság között hasonló játékok. De hogy őszinte legyek, a mitológia alternatív univerzumok játékok volt nagyon alacsony induló és a sok termék, antik beállítás nagyon jó most lazításra és lendületet. Nagyon jó alternatíva a fantázia, egyetértek. ;)

Vegyél részt a játékban istenek és hősök nagyon egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. Mindössze annyit kell tennie, - adja meg a bejelentkezési e-mail címet és a jelszót, hogy belépjen a fiókjába. Elvileg mindegy, amit tehetünk a hivatalos kliens, csak le kell tölteni azt a helyén a játék. Elvileg a regisztrációs istenek és hősök vége, és itt az ideje, hogy nézd meg, hogy a természet a mi igrulina.

Istenek és hősök online játék által kifejlesztett, a lelkiismeret és minél többet játszik, annál győződve arról, hogy a fejlesztők mit elpirul. És ez csak, hogy a költségvetés töredéke a költségvetés a többi Igroprom. Kép a játék úgy néz ki, nagyon szép és tisztességes. Bár az egyes játékosok és az a benyomás, hogy a játék Istenek és hősök Online egy nagyon komoly pénzügyi copy fizetett játékok, de akkor is, ha feltételezzük, hogy bizonyos mértékig ez igaz, akkor a másolatot a úgy néz ki, nagyon méltóságteljes. Szóval, van a lehetőséget, hogy válasszon az öt karakter típusok, amelyek különböznek a tulajdonságokkal és készségekkel. A menüben van egy másik típusú, de játszani istenek és hősök számára, sajnos, nem tudjuk. Minden hős egy pár istenek pártfogója, aki könyörtelenül követik őt alatt játékokat és adjon meg minden lehetséges segítséget. Tulajdonképpen bárki a két istenség imádta - múlik. Ha ezt egyébként az egyik legfontosabb a játék, mert az számít, hogy melyik isten imádkozol, és kinevezését a független eleme a csatlósai, hogy segítsen a csatában. Róluk, valójában fordul a fő történet a játék. Scout, például kérhet fel vagy bronz szobrok a nimfák. Akkor nem hivatkozhat arra a tényre, hogy ezek az asszisztensek elviszi már az első percben a játék. Még mindig szükség van, hogy pénzt keressen, de ahhoz, hogy ezt megtegye, akkor elég podnapryachsya.

Szerkesztő a karakterek, találkoznak velünk a legelején a játék, kellemesen örömmel kivitelezés. Ez alapvetően logikus, hiszen a legtöbb ősi mítoszok hősök - a még szép. Érdemes megjegyezni, Apollo, Hercules, Achilles és más mitológiai karakterek.

Játék mechanika alapvetően nem különbözik a hasonló játékok. Ön végre küldetéseket, istriblyaete különböző szörnyek kolektsioniruete trófeák és csíkot egy játék helyszínen, menj igazságot és jót a másikra. Kellemetlen tetszik nem aukción a játékban, így a játékosok koncentrálva kézműves fog egy kicsit kényelmetlen. De ennek ellenére, az istenek és hősök, hogy játszhassanak, és köszönet ehhez az szükséges, hogy a fejlesztők a saját fogalmi látás játék. Hiánya aukciós kompenzálni a fent leírt harci asszisztensek, akik jelentősen megkönnyíti az életét a különböző bonyolult helyzeteket felmerülő időről időre a játékban. Tulajdonképpen, akkor kap egy segítő, bérelt neki a díjat, attól függően, hogy a funkció a játékban. Az épület megközelíthetősége foglalkoztatás különböző csatlósai határozza meg, milyen munkát elvégezte, vagy mi a szint a játék karakter.

A saját szintje és összetettsége játék helyszín is függ, hogy mennyi a prespeshnikov, ami azt jelenti, hogy ha a barátaid, és van egy viszonylag magas szinten, akkor már nem csak egy csoport, mint egy egész hadsereg. :) Játszható online játék Istenek és hősök válás sokkal érdekesebb és élvezetes.

Összefoglalva, érdemes megjegyezni, hogy a játék kellemesen tetszik nekünk, akár egy szem a hiányosságokat, hogy létezik benne. Játszd a játékot, istenek és hősök az online szeretni fogja, csak akkor kell eldönteni, hogy készen áll, hogy legyen egy igazi hódító, egy hatalmas és izgalmas online világban. Regisztrálj, és bizonyítani, hogy méltó, hogy még az istenek is tud a hasznosítja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more