Könyvjelzők

GodsWar Online

Alternatív nevek: Gods War Online

GodsWar Online - multiplayer online szerepjáték játék, ingyenes, amelynek köszönhetően tud mozogni egy titokzatos és tart sok rejtély világ az ókori Görögországban. Minden szerelmeseinek régiségek és ókori történelem online játék GodsWar Online szeretni fogják.

Vegyél részt a játékban GodsWar nem vesz sok időt, és nagyon egyszerű lesz. Meg kell, hogy adja meg a fiók nevét, jelszavát, hogy hozzáférjen a játékot, és e-mail címet, amelyre kap egy levelet, amely megerősíti, hogy a bejegyzési GodsWar zavershenai elegendő elindítani a játékot.

Az első dolog, amit látni a játékban - ez egy szép rajzfilm grafika. Általánosságban elmondható, hogy maga a játék, és a kép úgy néz ki, nagyon szép, színes és fényes, és teszi, hogy maradjon a játék sokáig.

Apropó, GodsWar - játék kliens. És hogy éri el a minimális rendszerkövetelmények a játék: CPU - 1 GHz RAM - 1 GB grafikus gyorsító kártya 256 MB, Windows XP vagy újabb operációs rendszer, aktív internetkapcsolat. Mint látható, annak minden szépségét, a játék egésze nem túl igényes a számítógép teljesítményét.

Kezdetben, akkor kell választani a világ, amelyben játszunk, hódító új magasságokba, és vesz az őt megillető helyet a panteon. Jó lokalizáció a játék, ami elegendő idő. Orosz nyelvet támogatja az összes, kivétel nélkül, a játék szervereket. Kiválasztása után a világ kell hívni nm a hős, és határozza meg a hazát. Választás lehet tenni a Spárta és Athén. Ezt követően meg kell dönteni, hogy milyen specializáció lesz a karakter.

Általában, a szerkesztő a karakter nagyon boldog, mert jól működött, és a számos lehetőség változó megjelenése is elég. Még a legigényesebb játékosok képesek lesznek, hogy optimalizálja a megjelenését a karaktert, hogy úgy nézett ki, teljesen egyedi. GodsWar Online játék meghökkent hiánya extra elemeket. Manapság a legtöbb termék korszerű játékiparban gyakran túltelített változatos néha haszontalan és felesleges elemeket a funkcionalitás, de ez a játék egy kellemes kivétel ez a tendencia.

Class rendszer is végre a játék, a lehető legegyszerűbb, bár ez nem jelenti azt, hogy a hiba a játék alkotók. Ezzel szemben, az osztályok egy nagy egyensúlyt közöttük, és azok számát és a különbségek egymástól kénytelenek órákat tölteni a gondolat, hogy mit úgy döntöttek, hogy szakosodnak. Mindössze annyit kell tennie -, hogy válasszon, hogy a karakter, amit szeretnénk játszani, de a többit nem lehet túlélni. Egyenleg játék osztály - milyen játékot GodsWar Online nagyon büszke.

Most nézd meg a részleteket az osztály képviselteti magát a játékban. Priest - egy gyógyító, támogató csoportok és a támogatást. Mag - a műértő az ősi tekercsek és erős varázslatokat, harcos, hadonászó a varázslat. Champion egy harcos közelről, zúzás fúj a legerősebb ellenfelek, de szükség van a segítségével a társait, mert ő volna egyedül nehéz.

Sok játékos meglepte a jelenléte a beépített játékot játszik bot, amely hivatalosan is lehetővé tette az alkotók a játék. A játékot GodsWar így lesz sokkal könnyebb, ha az a foglalkozása időben korlátozott.

Valójában, a felület készül egy tisztességes szinten, programozók és a tervezők már gondoskodott arról, hogy a készségek és az egyéb tevékenységek kényelmesen és játszani GodsWar szép volt. Egy másik nagy előnye, hogy teljesen minden játék menü interfész áll rendelkezésre használható, mint egy kombinációja néhány gombokat a billentyűzeten.

Tehát, érdemes megjegyezni, hogy a bevezetett rendszer a játékban Dungeons csak tökéletes. Az egyetlen dolog, hogy fontolja meg az a tény, hogy leszáll a verembe, akkor csak akkor, ha eléri a kilencvenedik szintet. Hordái szörnyek és rengeteg fontos és leletek - hála ennek a darabnak az GodsWar akkor soha nem enni. Nos, már érdekel? Ne késlekedj, regisztrálj és légy a hódító az ókori világ!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more