Könyvjelzők

Arany hold

Alternatív nevek: Golden Acres, Golden Acres

Arany Acres játék az Ön és barátai számára A

Virtual farm minden lehetséges megnyilvánulása esetén hosszú és hosszú ideig megnyerte a játékosok szívét, ezért az Golden Acres játék került a bíróság elé. Van minden, ami a vállalkozás fejlesztéséhez szükséges, de ami a legfontosabb, hogy ezt a lenyűgöző munkát barátaival együtt elvégezheti.

Az egyetlen dolog, ami az álom és a Golden Acres valóság között fekszik, a regisztráció. Az eljárás egyszerű és nem sok időt vesz igénybe, de semmit nem kell letöltenie, mivel online játszhat egy böngésző alapú játékban. A belépés azonban még egyszerűsíthető, ha Facebook-fiókkal rendelkezik, csak kattintson a Bejelentkezés a Facebook-on gombra, és egy kattintással mezőgazdasági termelővé válik.

Ha megosztja az eseményt barátaival, akkor megosztja szórakozásait az új oldalon, és a sikerről személyes levelezésben lehet beszélgetni. A játéknak saját közösségi oldala is van, ahol rendszeresen bejelenti a terveket, frissítéseket és a játék pillanatait. Ha hirtelen kérdései vagy nehézségei vannak a játékmenettel kapcsolatban, ott kérhet segítséget.

Helyezzük a panama kalapot, megyünk a

mezőre

Ideje elkezdeni a Golden Acres játékot. Még ha hóvihar vagy őszi eső is van a szabadban, a Golden Acres mindig a tavaszi-nyári munka közepén van.

Az egész azzal kezdődik, hogy vonattal érkezik a faluba. A megállóból induló út közvetlenül a házához vezet, tehát ne pazaroljon el. De minél közelebb van a birtokhoz, annál világosabb, hogy a munka lenyűgöző lesz. Mielőtt megkezdené a talajművelést, meg kell javítania azokat a néhány épületet, amelyek itt vannak.

Első, aki találkozik veled, és nagyon örül, hogy megismerheti Freddy kecskét. Mindent tud, és kész segíteni minden erőfeszítésben. Az első lépés a ház és a pajta kijavítása, ahogy Freddy tájékoztatja. De ne aggódjon, a küldetés nem tűnik unalmasnak, mert csak annyit kell tennie, hogy az egyes épületek teteje felett a felhőn lévő kalapácsra kattint. Csak néhány másodpercig tart, amíg az épületek újból megújulnak.

Ilyen felhők, ikonokkal, ikonokkal jelennek meg az egyes földterületek, épületek és felszerelések felett. Megmutatják, mit kell tennie: javítani, építeni vagy javítani, koca, víz, betakarítás stb. d.

A gazdaságban mindig sok munka folyik, és egyikét sem szabad elbocsátani:

  • Új épületek építése
  • Javítsa őket idővel
  • Ápolja a földet
  • Változatosabb növények ültetése
  • Gyűjtsd össze a gazdag termést
  • Minden élőlényt ültessen be
  • Eladás és vétel a piacon
  • Csinálj egy kis gazdaságot nagy és jövedelmező gazdaságmá
  • Csevegés a barátokkal

Először Freddie minden tevékenységet felszólít rá, majd megnéz minden olyan feladatot a táblán, amely itt állt még a megjelenése előtt. Új megrendeléseket jelenít meg és jelzi a befejezett elemeket. Amint a listából minden megtörténik, az eltűnik, helyet adva egy újabbhoz, így végtelenül játszhatod a Golden Acres játékot.

A tökéletesítésnek nincs korlátozása:

A

vonzza Önt a gazdálkodási szimulátorban: a föld végtelen fejlesztésének a lehetősége, amely új eszközökhöz fér hozzá. Gyárak, pékségek, gyárak és gyárak építésével termékek előállításához nyersanyagokból, amelyeket maga is megnöveltek, elkezdi az áruk előállítását.

A Golden Acres iPlayer versenyen minden résztvevő megpróbálja felülmúlni a többit azáltal, hogy munkája eredményeit kínálja a piacon. Nézze meg gyakrabban a bazárt, mert itt néha hasznos és még értékes tárgyak is megjelennek. Ez vonatkozik a magokra, állatokra, gépekre és szerszámokra. Egyesek drágák, tehát próbálj meg elegendő tőkét keresni, hogy elegendő legyen a fejlődéshez, amely soha nem áll meg.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more