Könyvjelzők

Goodgame Galaxy

Alternatív nevek: Galaktika

Játék Goodgame Galaxy - ingyenes böngésző alapú multiplayer stratégia. Ez egy olyan hely, szimuláció, amelyen keresztül lesz a parancsnok az új virtuális űrállomás. Goodgame Galaxy regisztráció viszi messze a világűrben, ahol úgy érzi, a megtestesült a gyermekkori álmok, mert most egy igazi űrhajós! De a kezelése saját állomás - ez nem olyan izgalmas fantasztikus játék Galaxy. Ha sikerül létrehozni egy szilárd alapot, idővel képes lesz arra, hogy meghódítsa a galaxist, és úgy érzi, itt a teljes mester!

Ahhoz, hogy játszani a Galaxy, csak kell egy számítógép kiterjesztése átlagos konfiguráció kijelző 800 × 600 képpont, internet-hozzáférés és egy modern böngésző. Vegyél részt a játékban Galaxy Nagyon kevés időt. Meg kell adni egy e-mail címet, hozzon létre egy jelszót, majd kattintson a "Play ingyen". A regisztráció, akkor ezúton elfogadja a szerződés feltételeit. Galaxy játék már elérhető az Ön számára!

Elején, akkor felel meg a személyi asszisztense, aki megmondja, hol kezdjem. Először az alap be van állítva, így nyugodtan növekszik félelem nélkül a támadás. Ön kap egy bizonyos idő, hogy egy lakóegységet, és hol lehet helye a lakosság. Nyissa meg a "Construction" Könnyedén fel a lakóegységet a megfelelő helyen. Most megy a Missy, amely összegyűjti az embereket. Elvégre, te magad nem lesz képes elvégezni a különböző műveleteket, és a siker a következő hódítás. Ezután építeni egy atomreaktor. Az energia futtatásához szükséges fontos létfenntartó funkciót az egész vagyonát. Most, hogy alapkövét az űrállomás, ideje, hogy építsenek egy kutatóközpont. Mert így akkor kinyit az új eredmények a tudomány és a technológia. És most jön az ideje, hogy vizsgálja futurisztikus technológiákat. Miért nem indul el, például egy lézer fegyvert az első szinten? Akkor megy és a plazma fegyvert, és EMP adó és railgun fegyvert és ion projektor. Mindez növeli a sérülékenységét az adatbázis, és úgy érzi, sokkal magabiztosabb.

Mivel Goodgame Galaxy játszani a szinten lesz, az idő múlásával, a lehetőségek szélesebb körű, mint kezdetben. Elérte a harmadik szint, akkor már építeni egy gyárban a termelés a hajók, ami aztán felhasználható a támadásokat. Gyártás hajók légy önmagad. És jobb, ha szorgalmas - ez attól függ annyira! Ha a hajók készen állnak, akkor a feje flotta támadni. Ez az, ahol kezdődik a móka! Nyissa ki a szektor térképet és a támadás az ellenség bázisát először. Vegyünk legalább Goroksov. Miért nem azokat között Chickie?

Érdemes megemlíteni, hogy a végrehajtása során minden küldetés támaszkodik bizonyos jutalmat. Ennek egy munkát, akkor arra az álláspontra helyezkedik, és újra csatlakozzanak egy új munkát. Létrehozásával a bázis, és bővítette a források a galaxis, akkor gondolj szerezni jó elvtársak. Szabad szövetségesek jelentősen erősíti a pozícióját a világban Goodgame Galaxy online. Együtt akkor biztosan képes legyen végrehajtani a terveket és a szabály a galaxist!

Ahogy a játék Galaxy, részt vesz a csatában, akkor van egy nagy lehetőséget, hogy bemutassa a taktikát. Mi lesz gondosan tervezze meg mozog, annál több befolyásolható eredményez. Hajrá! Minden a kezedben van!

Kedves kalandos, színes, gazdag, dinamikus projekteket Goodgame Galaxy hosszú ideje a legkellemesebb élmény! Próbálja ki a saját élmény! Legyen siker kíséri a vállalkozás! Jó szórakozást! Jó szórakozást!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more