Könyvjelzők

Gord

Alternatív nevek:
A

Gord egy olyan játék, amely ötvözi az RPG és a városépítő szimulátor műfaját. A játék grafikája jó, a karakterek kiváló hangzásúak, a zene pedig ízlésesen van megválasztva.

A játékban a Dawn Tribe vezetőjévé kell válnod, és segítened kell túlélni őket a misztikus szörnyekkel teli komor világban.

Mielőtt játszana a Gord-vel, szabja testre a következő játékot ízlése szerint. Válassza ki a forgatókönyvet, a nehézséget, a kezdő erőforrások mennyiségét, a razziák gyakoriságát, és még azt is, hogy milyen veszélyes lehet a rossz időjárás. Ne feledje, hogy a könnyebb beállítások nem mindig teszik érdekesebbé a játékot. Gyakran a legnagyobb örömet a magas nehézségi szinten való játék okozza.

  • Bővítse és javítsa települését
  • Küldetések teljesítése
  • Fedezze fel a körülötted lévő ellenséges világot
  • Szerezzen be erőforrásokat és értékes tárgyakat

Mindez és még sok más vár rád ebben a játékban.

A fejlesztőket a szláv mitológia ihlette, egy nagyon érdekes, kicsit félelmetes komor világot kaptak.

Egy kicsi és nem tolakodó oktatóanyag lebonyolítása után összeállíthatsz egy harcos csapatot, és elkezdheted a küldetések teljesítését.

A játék cselekménye meglehetősen érdekes, és néha meglepetéseket is tartogat. Mielőtt elvállalnád a következő feladatot, döntsd el, kit veszel fel a csapatodba a siker érdekében.

Erősítse meg, bővítse és frissítse települését az utazások között. Építs védekező építményeket, e nélkül a kisvárosod nem tud ellenállni az ellenséges törzseknek.

A csapatod összes harcosának van egy karaktere és egy sor egyedi tulajdonsága. Minden befolyásolja a harci képességüket. Az otthoni gondok, a rokonok betegsége vagy halála alááshatja a morált. Győződjön meg arról, hogy minden harcos tele van erővel. A csata kimenetele ezen múlhat.

A feladatok különbözőek. Előfordulhat, hogy le kell vadásznod egy legendás lényt, legyőzni az ellenséget egy adott területen, vagy fel kell tárnod őseid titkait.

Ahogy tapasztalatot szerzel, a harcosaid egyre erősebbek lesznek. A szint növelése új képességeket és készségeket nyit meg.

Építs oltárt az isteneknek, és imádkozz. Hálából az istenek új típusú varázslatokat nyitnak meg előtted.

A játékban a csaták körökre osztott módban zajlanak. Miután találkozott az ellenséggel és csatlakozott a csatához, eldöntheti, hogy melyik csapat milyen módon támadja meg az ellenséget, vagy éppen ellenkezőleg, védi és esetleg erősíti a szövetségeseket. A parancsok kiadása után megkezdődik a csata, melynek során az Ön lépései váltakoznak az ellenség mozdulataival.

A csata során a kézenfekvő technikákon kívül használhatod a körülötted lévő természetet, hogy elrejtse az akadályokat az ellenség elől, vagy megszerezze az elme uralmát a vadállatok felett, és harcra késztesse őket érted.

Nem felejtik el időről időre frissíteni a játékot, új feladatokat, fegyvereket, páncélokat adva hozzá, és kibővíteni a térképet.

A

Gord ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdj el játszani most, segítséged nélkül a Dawn Tribe elpusztul, vad törzsek és misztikus szörnyek emésztik meg!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more