Könyvjelzők

Urban War

Alternatív nevek: Urban War

Urban War Online - ingyenes böngésző alapú stratégia MMORPG, a cselekmény, amely tükrözi a valós események a mai napig. Ez a csata szimulátor, ahol meg kell küzdeni a túlélésért, és nem csak mutatja a kegyetlenség, az ilyen erős érv, mint az öklét, és bemutatja méltó találékonyság. Kezdő játszani városi hadviselésben, akkor a támadás a többi játékos, hogy a merész rablás elhaladó polgárok részt tömeges brawls, látogatás üzlet és étterem, és még saját vállalkozás indítására. És ha úgy dönt, hogy csatlakozik a klán, akkor az esély még nagyobb lesz. Get legalábbis például izgalmas területi harcok részt venni, amely akkor a többiek. Ha a viharos életet ízlés és az ötletet a brigád nem csak eszembe jutott - Urban War böngészős játék létre csak neked!

Töltse le és telepítse nem kellett. Élvezheti izgalmas kalandokat közvetlenül a böngészőablakban. Minden, ami szükséges ahhoz, hogy adja meg a játék - városi háború rekordot. A fő rendszer követelményeinek kell telepíteni az Adobe Flash Player. A fennmaradó paraméterek alacsonyak, hogy jöjjön le, és az átlagos számítógép konfigurációt. Fiók létrehozási folyamata nem időigényes. Ki kell választani, melyik oldalon akarsz játszani Urban War. Akkor válhat támogatója a törvény, vagy írja be a banda nevezik káosz. Ezután adja meg a játék nevét, e-mail címet és a jelszót. Most akkor nyomja meg a "Play", és belevetette magát a forgatagban őrült események.

Mivel a lakosság a város rendkívüli két frakció, meg kell jobban ismerik őket. Legitim hatalom harcol a bűnözés, de néha nem ellenzi, hogy készpénzt a becsületes állampolgárok. Ők is gyakran részt vesz a zsarolás egy másik üzleti, amely maga hozza a jó jövedelem. Bűnözői csoportok teljes zavarja képviselői a törvény, mert nekik, a támadások és rablások - a szokásos dolog, ez az, amit ők lélegezni. Akárki is lesz, mielőtt komolyan tehet az üzleti, meg kell végezni az automatikus teszt meccs. Emiatt Ön kényelmesen, és megérteni az elvet a harcrendszer. Ezután elkezdhetjük a szivattyú jellemzőik és vegyen részt párbajok valódi játékosok.

Siker csatában nem csak attól függ a szerencsétől, hanem az olyan tényezőket, mint a jellemzői a karaktert. A jobb pumpált egészség, erő, állóképesség, gyorsaság, reakció - annál nagyobb az esély, hogy legyőzze az ellenséget. Szintén figyelni, hogy a különbség a szint egy potenciális rivális. Is néz ilyen intézkedést a energiaellátást. Anélkül, energiatároló lehet játszani online Urban War, mert nem kérdez valaki támadni. Elveszett energiát vissza az idő múlásával, de lehet gyorsítani ezt a folyamatot azáltal, hogy hatalom.

Minden győzelem hozza meg örökölt tapasztalatot és pénzt. De töltik a felhalmozott pénzeszközök és hol, és mit. Game TownWars hozzáférést biztosít a butikok és a bevásárló központ, ahol meg lehet vásárolni eszközök, fegyverek, ruhák, és sokféle tartozék. Szintén keresse Center egy étterem, ahol nem néz el, mint a jogászok és kriminológusok. Ezen kívül van egy barkácsáruház, amelynek székhelye az ipari terület helyszíneken. Itt vásárolt rajzokat gyártáshoz szükséges. Minden, ami lesz a boltban, és egy butik elérésével Level 10 javítható a műhelyben.

Urban War online játék egy másik funkció - üzleti fejlődés. Elején a sátor áll a hot dog. Még ha ez a kicsi, de még mindig a cég, és, hogy a nyereséget a futtatáshoz. Kialakítása és gazdag ember, akkor előbb-utóbb szert egy másik cég, javítani, amit már a saját, képes lesz arra, hogy gyorsítsa fel a termelést. Négy szint van a kiskereskedelmi üzletek és után hotdogs követte Souzpechat, gyümölcslevek, a víz és a gombócokat. Szabad egy vállalkozás nem attól függ, hogy mi van még a szinten.

Végül érdemes azt mondani, hogy a városi Wars játék, amely aktiválja a listát a hasznos technikák. Technikák szerzett az étteremben CRP vagy kivont az intézet az ipari zónában. Itt kilenc technikák, amelyek nagyon hasznosak a harc alatt: a becslés, Requiem, Blood for Blood, gyógyítás, Counterstrike, sztrájk egy trükk alattomos technikát vérszomjas és a Combo.

A mérje a játék akkor csak zasyadet magukat játék. Próbáld ki -, és akkor tetszik! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more