Könyvjelzők

Gothic 2

Alternatív nevek: Gothic 2

Játék Gothic 2 egy háromdimenziós számítógépes játék, amelyben az intézkedések zajlanak a harmadik személy. Ez a játék folytatása az első része a gótikus.

Letöltés Gothic 2 a hivatalos honlapján a játék, vagy pre-order a játék lemezét. Szintén letölthető játék Gothic 2 lehet bármilyen más helyszínen, amely ezt a hozzáférést.

Események a játékban Gothic 2 fejlesztése után több héttel az intézkedés történt az első része a gótikus.

A számítógépes játék Gothic 2 A karakter közül választhat az irányban

1) Paladin - van közelharci fegyverek és rúnák (lebontására vagy helyreállítására). Rendelés elsősorban Palladino Lord Hagen. Paladin található Horinise.

2) Tűz mágusok - lakói a kolostor Innocent. Archmage az Pirokar köre a tűz.

3) Mercenaries - lehet használni, mint egy közelharci fegyver, és messze. Számukra, hogy megtanulják a mágia sokkal többet ér, mint a lovagok, vagy a mágusok. Ezek található egy farmon Onar. Lee - ez zsoldos kapitány. Aztán lesz egy vadász sárkányok.

Mindezek osztályok egész játék lesz osztva alosztályok. Osztály fog származni a készségek és képességek a karakter.

Az izgalmas játék Gothic 2 fegyvert oszlik:

1) közelharci fegyver - Two-Handed és egykezes meg (kések, kardok, fejszék).

2) távolsági fegyver - az íj, számszeríj.

Gothic 2 játék, amely fejezetekre oszlik. A játék csak hat fejezetből áll, amelyek mindegyike előfordul tetteik és új hősök

1. Threat - ez az első fejezet, amely megállapítja, az első küldetés. Ez a fejezet nem történik komoly eseményeket. Fejezete áll a kutatás, baráti összejövetelekre, készségek javítására és fejlesztési tapasztalattal. A fő cél ebben a fejezetben nem elveszíteni minden tudásukat.

2.. Vissza a kolónia - a második fejezet, ami akkor szüksége lesz egy jó felkészülés, és sok türelem. Ebben a fejezetben, akkor valójában nem felelnek barátságos karakterek, leginkább úgy, ahogy lesz találkozás ellenség, akitől meg kell menekülni, vagy megvédeni.

3. Innocent Eyes - ez a harmadik fejezet, melyik lesz a rengeteg bonyolult küldetés. Csaták ebben a fejezetben nem fog ténylegesen meg is történik.

4.. Vadászat Dragons - ez a negyedik fejezet, amely tele van a csaták. Ebben a fejezetben, akkor meg kell, hogy folyamatosan részt a csatában az ellenség, sárkányok.

5. Indulás - az ötödik fejezet, amely sok időt meg kell tölteni egy vizsgálatot, beszélgetések és kibontakozása intrika.

6. Halls Irdorata - ez az utolsó, a hatodik fejezet, amelyben meg kell, hogy szembenézzen a legerősebb ellenség, hanem azért, mert a tapasztalat és szakértelem, akkor kezelni őket.

És így, ha izgatott a leírás, töltse le a játék gothics 2 akkor minden oldal, amely ezt a hozzáférést.

Készségek fejlesztése a karakter, a tapasztalatszerzés és a vereség ellenségei. Bizonyítani mindenkinek, hogy meg tudja-e legyőzni a gazemberek, és elérni a kitűzött célokat.

Játék Gothic 2 Night of the Raven nem hagy közömbösen minden játékosnak!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more