Könyvjelzők

Gothic 3

Alternatív nevek: Gothic 3

Játék Gothic 3 egy számítógépes játék, amelyben az akció után alakul ki az események a második része a gótikus. Intézkedések a játék alakult a szárazföldön Midland. Itt ki kell választani a párt, akit játszik, az a választás függ az események kimenetele.

Letöltés Gothic 3 akkor a játék hivatalos honlapján, vagy bármely más helyszínen, amely ezt a hozzáférést. Emellett számítógépes játék Gothic 3 letöltheti azt keresztül torrent, a népszerű fájlt letöltő.

Gothic 3 játékot kínál három lehetőség a múló játékot:

1) Az Innocent - ebben az esetben, szedi az oldalán a lázadók. A táborok található szerte a kontinensen, és a háborúban az orkok. Elvitték a földet, és céljuk, hogy vissza őket.

2) Beliara - ebben az esetben szedése az oldalán a gyilkosok. Nagyon gazdag emberek. Ők tartják nagyon jó harcosok rendelkeznek különböző fegyverek a területükön a legjobb aréna a harcra.

3) Adanosa - kiválasztása Adonasa, te az oldalán az orkok. A játékban Gothic 3 orkok egy harcias ember, aki azt akarja, hogy megragad minden a földet. Céljuk, hogy elfog a városról városra.

Szintén a játék Gothic 3: Forsaken Gods más frakciók (minor):

1) Nordmartsy - a lakosok földet Nordmar. Ők tartják a kiváló harcosok és kovácsok. A mágikus én elfogták az orkok, és tesznek meg mindent azért, hogy a hátát. Ezen az oldalon a karakter nyerhetnek hasznos ismereteket, mint például hogyan kell kovácsolni fegyvereket.

2) Wanderers - olyan emberek, akik élnek az erdőkben Myrtana. Ők szeretik a természetet és a gyűlölet orkok, aki útközben minden megsemmisült. A vezetők a druidák, akik csak azt tudják, a nyelvet a természet. Csak a druidák tanítani a karakter mágia.

3) Nomads - olyan emberek, akik élnek a sivatagban. Ezek a támadások a lakókocsik, bányák és a rabszolgák mentek gyilkosok.

Mielőtt a játék, akkor kinyithatja vagy bezárhatja az egyes küldetések, meg fog jelenni a hangja megoldások bizonyos tevékenységek. És azt is, attól függ, milyen karaktereket barátok és melyek ellenségek.

In-Game Gothic 3 fegyvert gyártott nordmartsy. Vagy karakter lehet tanulni ezt a képességet.

A számítógépes játék Gothic 3: Forsaken Gods területét három régió:

1) Nordmar - ez havas régió a zord éghajlat.

2) Varant - ez egy meleg vidék, szilárd sivatagban.

3) Myrtana - ez a legszebb vidék fészkelt buja növényzet is, erdőkben. Ez tele van gyönyörű vízesések és folyók.

A harmadik része a játékban található gótikus új harcrendszer. Minden esemény attól csak rajtad. Is fog találkozni az utat száz új karakterek, és mi a hatalmas játék világot.

El kell végezni a rengeteg bonyolult és egyszerű küldetéseket. Szintén fontos megjegyezni, hogy attól függően, hogy a választott véget.

Merüljön el a hihetetlen világban a Gothic 3, amely bemutatja, hogy az új karakterek, állatok, szörnyek, és elküldjük Önnek egy izgalmas utazás.

Fedezze fel ezt a világot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more