Könyvjelzők

Marhahús

Alternatív nevek: Goviadina

Keres ma egy nagyon érdekes és szokatlan játék, ahol mindenki tudja, hogy kitűnjön a csorda - online game Marha üszők és tinók rivalizálás. Ez a böngésző alapú játék, ahol lehet menni a dátumokat, hogy fejlesszék tudásukat átvehetők.

Mielőtt rohanás a csatába, hogy meghatározzák, mi kell, hogy nyugodt a játékot, és szükségünk van egy kis - a számítógép internet-hozzáférés és a böngészőben a frissítések telepítése és egy kis időt. Mindenekelőtt meg kell regisztrálnia.

Online játék Beef támogatja regisztráció segítségével számos társadalmi hálózatok. Vegyél részt a játékban Beef ne vegye meg több, mint egy csomó időt. Kiválaszthatja a neme a karakter, akkor meg kell adnia a minimális regisztrációs adatokat
- nem a valódi neve - login
- hozzon létre egy jelszót
email

Говядинаонлайнрегистрацияпозволяет igrucherez elmész egy a hálózatok, mint a YouTube, a Facebook, a Facebook, a My World. A játék fejlesztése és a teljes listát a szociális hálózatok látható a hivatalos honlapján.

És után azonnal felbukkan ebben a világban, tele van szeretettel és erotikus kaland. Bejegyzése ezen a marhahús majdnem kész, most már meg kell, hogy megismerjék a játék maga.

Vajon Marha játszani képzés nélkül? - Igen, de még mindig érdemes elolvasni, felelős azért, amit egyik vagy másik jellemzője.
Gerjesztés fő jellemzője. Minél több izgalom a karaktered, annál nagyobb a shansypobedit, és tegye a lapátok, vagy inkább hagyja kimerült. Amikor elfogy az izgalom, akkor veszít.
Ellenállás - ellenáll a partnerek elégedettsége, és segít megőrizni a gerjesztés, míg ellenfele fogja tölteni.

Elégedettség az analóg teljesítmény - azt mutatja, hogy mennyi izgalom lehet visszaverni az ellenfél.
Kegyelem, amely lehetővé teszi, hogy kibújik az ellenséges és károsodás nélkül az ő izgalom tölteni a támadást. Pontosság nem teszi lehetővé még a ügyes és fürge lakói Govyadinska kitér neked.

Buynost megadja neked a lehetőséget, hogy a növény, tölteni dupla megelégedésére! Ez lehetővé teszi, hogy a kritikus értékelés és legyőzni az ellenséget gerjesztés.
Coolness segít nem kap kétszeres megelégedésére egy támadás. Govyadinaonlaynispolzuet játék valuta - tej, gyöngy, arany segítségével őket, akkor lehet kapni valamit elixír növeli az erőt, hogy az új ruhát, divatos boutique, hogy csak olvad higgadtságot tinók és az üszők körül.

Marha online játék a sok furcsa helyen, ahol a szórakozás, mint az otthoni látogatások, ahol a legérdekesebb és összetett kiszámíthatatlan Ismerkedés, butik, ahol meg lehet vásárolni VIP dolog, hogy a legvirtuózabb játékosa a területen, ahol pihenhet, Fiatalodjon falat füvet.
Is, az összes rögzített statisztika látogatások, a siker. Ön is csatlakozhat az állományban - ahol elcsábítja üszők, bikák, és megnyerni segítségével a húgod.

Minden játékos részt vesz egyéni értékelése fotót a napi győztesek teszik közzé a honlapon. Játssz onlaynigru Marha-és könnyű. Lehet szakítani a slozhnoyzadachi raboteiliotdohnut otthon. Annak érdekében, hogy chtobyigrat Beef meg kell tanulni több száz oldalnyi utasítás, és a cselekmény egyszerű és szórakoztató.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more