Könyvjelzők

Granado Espada: Call of Destiny

Alternatív nevek: Granado Espada, oltóvesszők of Fate

Ma lesz utazás a világ tele kalandokkal és kalandjával mert Granado Espada: Call of Destiny online játék szellemében romantika XVII században. Izgalmas csata ebben a játékban pedig egy véres színészkedést. Tegyük fel, hogy védve tetőtől talpig fém páncél, hanem a divat akkoriban nem tud lépést tartani. Díszített hősei a játék kitöltésével buja jelmezek akkori, mint a kombiné vagy egy csodálatos hölgy ruha. A történet a játékost, hogy vizsgálja meg egy újonnan felfedezett képzeletbeli kontinens (távollétében is hiszem, hogy ez az új világ). Együtt szemet gyönyörködtető grafika, a hallása simogatja a klasszikus instrumentális zene, amit csak akkor járul hozzá a teljes merítés a világ izgalmas kalandok.

A játék Granado Espada: Call of Destiny játék ügyfelek igényeinek, amely letölthető a fő oldalon Granado Espada. Rendszerkövetelmények a játék így néz ki:

Operációs rendszer: Windows XP, Windows2000, Windows Vista

Minimum: Pentium III 1 GHz, 512 MB RAM, VGA GeForce2 MX400 64MB, DirectX 9. 0C

Optimális: Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, VGA GeForce FX 4Ti / Radeon9000, DirectX 9. 0C.

Korlátok nélküli belevetette magát a világ kaland először kell egy stabil internet kapcsolat, bármilyen megfelelő böngészőt, és ellenőrizze a játékban Granado Espada: Call of Destiny, ami nem lesz nehéz átadni. Először is, a "Regisztráció" részben meg kell adnia az új játék data

1. be kell jelentkeznie - Szerintem kívánt nevet karakter, akivel játszani.

2.. új játék jelszót.

, Majd nyomja meg az "Enter", és kap egy üzenetet a sikeres kapcsolatot a szerver a játék.

Lehet várni egy ideig, ha a szerver túlterhelt, mert a világ Granado Espada már több ezer rajongó. Így a játék Granado Espada: Call of Destiny Online igényel egy kis időt tölteni. Regisztrálása Granado Espada: Call of Destiny, és minden más rendszerindítási a játékban hamar Javasoljuk, hogy kapcsolja ki az összes programot a számítógépen, különösen feltöltése más fájlokat az interneten (torrent kliensek és a letöltés). Szintén a játék szerver heti profilaxis. Határozza meg a tevékenység lehet akár a jelzőfény állapota a szerver, amely a főoldalon a helyszín - a jobb felső sarokban.

Amikor a kapcsolatot a játék szerver Granado Espada interneten elégedett, akkor meg kell adnia a nevét, a virtuális család. Ez a név lesz aktív minden karakter, amely azon a helyen, a fiókjában. Névváltás megköveteli, hogy távolítsa el az összes régi karakter, így gondolom, alaposan kiválasztása előtt.

A regisztráció befejezésekor elindulsz egy kaland, amely megnyitja az Ön online játék Granado Espada: Call of Destiny. Első játék hordozza, hogy a laktanya. Ezek alapja az a karakterek. Ön építik hősök világ Granado Espada és alkotó harccsoport három karakter. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy új karakter a játékban Granado Espada: Call of Destiny Online mindig nyomja meg a "Create a karaktert."

A játékot Granado Espada: Call of Destiny online és készítsd el a párt, akkor ki a karakter osztályok, mint a

1. Warrior: felruházva nagy fizikai erőt. Erős közelharci páncél, és hála fér el elég hosszú. Ezért szükséges, hogy használja ezt az osztályt, hogy fedezze a többi csoport, akik támadják a távolból.

2.. Testőr: lőfegyverek specializálódott hosszú megsemmisítése, amely nem lehet módosítani.

3. Scout: kiegészítő különítmény célja a gyógyítás, erősítése szövetségesei segítségével italokat és gyengülő ellenségek csapdákat.

4.. Mag: középpontjában alkalmazásáról szóló, hatalmas károkat varázslatok távolságból leple alatt a szövetségesek. Tölthet varázslat "levitáció", és vált sebezhetetlen a közelharci.

5. Elementalista: sokoldalú varázsló, aki vezetés elemeket alkalmazhatnak hatalmas károkat, valamint a kiváltó védő varázslatok a szövetséges csapatok. Hátrány - nagyon gyenge védelem.

Mint láthatjuk, minden osztály megvannak a maga sajátosságai, erősségeit és gyengeségeit. Online játék Granado Espada biztosít az Ön számára, hogy válassza ki a nevét és nemét a karaktert. Először is, csak létre egy karaktert, de miután megy keresztül néhány egyszerű képzési feladatok létrehoz egy néhány. Minél tovább játszani a játékot online Granado Espada: Call of Destiny, az több új karakter, egyedi képességekkel, fegyverek és eredeti megjelenését, hozhat létre a laktanyát.

Miután létrehozta az első karakter kapcsolja be a csapatba. Most illik játszani Granado Espada: Call of Destiny. Ha meg szeretné tekinteni a lőszer a karakter, kattintson a "View berendezések." Minden osztály a játékban megtekintheti az aktuális lőszer. A testőr alapvető lőfegyver, egy harcos - a kard és a páncél. Felszerelés kaphat harcol szörnyek, vagy vásárolt a pénz.

A legjobb módja annak, hogy a pénz ebben a játékban, miután nagy csaták hármas eladja a nem kívánt tárgyakat a piacon. Így próbálja tölteni alaposan söpörni kincsek után, a harcot, és hogy több. Hagyja, hogy a többsége ezeket a tételeket is jól jöhet, de lehet nyereségesen eladni.

A városokban talál a különböző kereskedők, akik a saját szűk specializáció

1. Merchant lőfegyver - az eladó pisztolyok, puskák, golyók és lőszerek a testőr.

2.. Arms Dealer - eladja a fegyvereket a katonák kard, páncél, sisak, stb

3. Merchant mágikus eszközök - van termékek varázslók és Elementalists: mágikus pálca, amulettek, és így a kör

4.. Merchant eszközök - eladja italokat, hogy pótolja az egészségügyi és mana. Is értékesít kagyló és egyéb elemek által használt karakterek.

5. Blacksmith - fegyverek és páncélok harcok során elhasználódik, így szükség van javításra.

In Granado Espada: Call of Destiny játék szórakoztató és nem unalmas. Ön részt vesz az izgalmas kalandok, amit létrehozott, mint egy része a család - három fős csapatot. A fő kihívás az, hogy egy család, hogy biztosítsa az egyetemesség. Azaz, minden egyes tagja a családnak ki kell egészíteniük a leválása rokonaik. Kezelése, mint leválás nagyon egyszerű. Te irányítod csak egy játszható karakter, és lehetősége van arra, hogy váltson a többi, és a többi tagja a csapat követni.

Adventures és a kaland jegyében a romantika, amely a játék Granado Espada: Call of Destiny, várnak rád.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more