Könyvjelzők

Nagy háború

Alternatív nevek:
A

Grand War egy körökre osztott stratégia, amelyet a múlt egyik legnagyobb birodalmának szenteltek. A játék Android rendszert futtató mobileszközökön érhető el. A grafika jó, és a játék vonzónak tűnik. A szinkronizálást profik végezték, a zene kellemes.

A nagy háborúban megpróbálod leigázni a nagy Római Birodalmat, és uralkodójává válni.

Ennek eléréséhez meg kell próbálnia:

  • Építőanyagok és egyéb erőforrások bányászata egy jól védett tábor felépítéséhez
  • Erős hadsereg létrehozása különböző típusú csapatokból
  • Nyerd meg magadnak a híres tábornokokat, akik abban a korszakban léteztek
  • Frissítsd harcosaid fegyvereit és páncéljait
  • Használj különböző taktikákat a csatatéren, és válaszd ki közülük a leghatékonyabbat
  • Fejleszd harcosaid és parancsnokaid készségeit
  • Győzd le az ellenséges seregeket és foglalj el új területeket

Mindezt Grand War Android játék közben fogja megtenni.

Mielőtt elkezdené, fejezze be az oktatóprogramot, amely során tippek segítségével mindent megtudhat a játék felületéről.

Nem minden típusú csapat és tábornok érhető el a játék első perceitől kezdve. Minél tovább játszol, annál több lehetőség nyílik meg előtted. A teljesítendő küldetések összetettsége is nő, ahogy haladsz.

Próbálj vigyázni a parancsnokokra a csaták során, mert ezek egyedi karakterek, és ha szintet lépsz, lehetőséged lesz felfedni tehetségüket. Te magad döntöd el, hogy milyen képességekkel rendelkezel.

Az ellenség legyőzéséhez meg kell tanulnod használni a terep és a terep típusát a küldetések tervezése során. Ezen kívül a taktika is fontos, minden embernél egyéni és a játékstílusodtól függ.

A tábor biztonságáról is gondoskodni kell. Építs bevehetetlen falakat, amelyek mögött sokkal könnyebb lesz védekezni.

Küldjön expedíciókat a környező terület felfedezésére. Ne hagyd, hogy az ellenséges egységek észrevétlenül lopakodjanak a településedre. Építs őrtornyokat és egyéb erődítményeket. Fejlesszen ki technológiákat, hogy több lehetőséget kapjon.

Az ostrommotorok sokkal könnyebbé tehetik az ellenséges városok és erődök elfoglalását, de szállításuk időt vesz igénybe.

A hajók segítenek leküzdeni a vízi akadályokat, és képesek lesznek elkábítani az ellenséget egy váratlan irányból érkező hirtelen csapással.

A játékon belüli boltban megvásárolhatod a legfejlettebb arany szintű generálisokat. A vásárlásokat valódi pénzzel is fizetheti, így megköszöni a fejlesztők munkáját.

Playing Grand War Android érdekes, de a projekt még mindig fejlődik, új pályák kerülnek hozzáadásra, és idővel még jobbak lesznek.

A játék megkezdéséhez le kell töltened és telepítened kell a Grand War Androidot. Ezután már csak a frissítések kereséséhez lesz szükség az internetre, a játék során nincs szükség adathálózati kapcsolatra.

Grand War Android ingyenesen letölthető Android rendszerre az ezen az oldalon található hivatkozást követve.

Kezdj el játszani most, hogy meghódítsd a Római Birodalmat, és vezesd a harcosok számos légióját!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more