Könyvjelzők

Grand Fantasia

Alternatív nevek: Grand Fantasia

Grand Fantasia Online - ingyenes multiplayer MMORPG játék, hogy összekapcsolják a fantázia és az anime stílus egyszerre. Game fejlesztők - Aeria Games. Az alkotók nem vesszük figyelembe, még az apró részleteket a játék. Project egyensúlyban, tökéletesen, élénk és emlékezetes. Minden, amit itt csinálni, hogy leírhatatlan öröm! Játék Grand Fantasia - ez a harc egymás ellen, és hatalmas csaták, és a kereskedelem hasznos elemeket, és felhívják a háziállatok, és a pusztítás a gonosz főnökeik, és veszélyes utazások, a Dungeons, és a tanulmány a színes helyszínek játék terek. Még emlékmű játékos maga képesek támaszt, nem is beszélve az olyan apróságok, mint a telepítése táblák. A lehetőségek szinte végtelenek! Indítása módon közönséges újonc, nem csak át az út mentén, majd ezt követte még sokan mások előtt, hanem roll up az utat az ő sorsát. Elérése után egy bizonyos fejlettségi szint, testreszabhatjuk a karakter! Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egyedi, különleges és tiszteletben tartja a többi fogoly!

Mivel az online játék Grand Fantasia egy ügyfél, akkor kell telepíteni a számítógépre. Vegyél részt a játékban Grand Fantasia lehetővé teszi, hogy az ügyfél a letöltés megkezdéséhez. A regisztráció, adja meg az e-mail címet, hozzon létre egy jelszót, és adja meg a születési dátumát. A regisztrációval jelzi a teljes elfogadását a szabályok a projekt. Megnyomja ezt a gombot, akkor nyissa ki az ajtót, hogy felfedezzék egy teljesen új világot a lélegzetelállító! Grand Fantasia check - egyfajta tartózkodás ebben a világban. Most vált belföldi illetőségű a mesés földet törvényesen! Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a jó futó játék szükséges minimális rendszerkövetelmények:

- Operációs rendszer A Windows ( R ) a 98 / XP / 2000 / Vista

- 2 processzor. 4 GHz-es Intel Pentium 4,

- Szabad hely a merevlemezen, 2 GB-os,

- Videó nVidia GeForce FX 5200 vagy ATI Radeon 9600

- Sound kompatibilis a DirectX 9. 0C;

- RAM 512 MB,

- Online 56 kbps modem, vagy DSL / kábel.

Csak akkor, ha a számítógép rendelkezik a szükséges beállításokat, akkor képes lesz arra, hogy teljes mértékben élvezzék a játék nem hibák nélkül.

Aki ajándékozott egy fantasy univerzumban fog játszani Grand Fantasia A Siwa Island egyszerű kezdő. Ezen a szigeten kényelmes, valamint megszerezzék a szükséges tudást. És ahogy haladunk előre megnyitja magát a lehetőséget, hogy választhatják az egyik az osztály. Akkor válhat egy harcos, és híres az erejét, hanem a bátorságot, hogy a Huntsman, hogy megbirkózzon a nagy harci küldetések hosszú távolságok, útját válassza a Singer és képesnek kell lennie, hogy vegyenek részt a gyógyító kell, vagy lesz egy aranyos, és rendelkeznek a legerősebb varázslatok. Minden osztály speciális készségek és eleve útját a fejlődés. De elágazó elég, így a választás mindig a tiéd. Például a 15 szint görgő már lett a varázsló, és eléri szinten 30, választhat az utat a mester vagy a Necromancer. Amint karakter eléri szint 65, akkor csak művelni, és azok fejlesztése folytatódik egy egyedi módon.

A különböző karaktereket és a különböző fegyverek állnak rendelkezésre. De még mindig halálos tárgyat a következő funkcionális célt: lőfegyverek és fegyverek támogatást, és kárt okoz. Ezen kívül van egy egykezes fegyvert, és dvoruchnoe a jobb vagy bal oldali. Jó eszköz - a siker a csatában! Szánj időt, hogy vigyázzon rá!

, De a fegyverek és páncélok nem az egyetlen dolog, amivel majd Grand Fantasia játszani. Sok hasznos elemeket, hogy akkor sem talál, vagy vásárolni. Ezek azok az elemek, amelyek szükségesek a küldetést, az általános és különleges tételek. Apropó, vásárlások lehet az NPC, akik a tulajdonosok az üzletek. Kereskedelem a játékban minden jól fejlett, és azt is, hogy foglalkozik a valódi játékosok.

A figyelemre méltó tény Grand Fantasia Online háziállat, hogy elkíséri Önt bármikor, bárhol. Számít, hogy hogyan oktassák őket, attól függ, hogy a hozamok lehet beszerezni őket. Ezek az állatok nem csak használják, mint közlekedési vezetés, hanem segít összegyűjteni az értékes erőforrásokat. Odaadó akkor amellett, hogy képesek legyenek fejleszteni és előbb-utóbb jön a sorban az evolúció. Örülök, hogy végül kap egy pár sprite, és az életed sokkal egyszerűbb!

Játék Grand Fantasia az interneten is lehet személyesen Önnek tetszik! Végül is, vannak küldetések egy menetben, a feladatok, amelyek megkövetelik a csapatmunka, valamint a megrendelések, hogy lesz a fogak csak a céhek. Legyél tagja a céh - azt jelenti, hogy felfedezzék a további lehetőségeket. Így, akkor részt vesz a nagy tömeges csatákat, hogy magányos hely, nem lehet. Döntsd el magad!

Siess csatlakozik szórakoztató közösség és élvezze az összes pluses izgalmas projekt! Csalódás nem fenyegeti, készülj fel egy szilárd kellemes meglepetés! Sok szerencsét! Hagyja, hogy a mosoly nem hagyta el az arcod!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more