Könyvjelzők

Grand Prix Racing

Alternatív nevek: Grand Prix Racing

Ha azt szeretnénk, hogy egy csapat főnöke F1, vannak olyan online játék, amely lehetővé teszi, hogy futtatni a saját csapata a Forma-1, és az egyik ezek közül a Grand Prix Racing Online játék vagy a játék GPRO. Jelenleg mintegy 300.000 aktív vezetők az online versenyek, amelyek függőséget okoz, és időigényes. De függetlenül attól, hogy megtagadja az ilyen szórakoztató, hogy megpróbálja kezelni a világbajnokság győztes csapat?

Előtt játszik Grand Prix Racing Online, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Grand Prix Racing Online regisztráció nem vesz sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet "Regisztráció",

2.. Adjon egy nevet a karakter,

3. Adjon meg egy érvényes e-mail,

4.. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

5. Adja meg a nevét, országát és születési ideje;

5. Válassza ki a "Register".

Grand Prix Racing Online egy 100%-ban ingyenes játék. Vannak további funkciókat, amelyek segítségével fizetni válik támogatója, de mi lesz velük később. Lényegében, a lényeg a játék Grand Prix Racing Online vonzza illesztőprogramokat a csapat és a vezetőség 17 szezont a versenyzés, hogy átlagosan két hónapig tart. Két versenyen heti Grand Prix Racing Online, és a két verseny között akkor lehetősége van arra, hogy frissítse az autó, és ki lehet próbálni, és javítani a létesítmények versenyeken.

Van egy költségvetést minden szezonban 30 millió dolláros Grand Prix Racing Online játék, hogy meg kell felvenni a vezető és fizet a szerződés szerint, mielőtt a verseny. Add, hogy ez a hulladék a költségvetés korszerűsítése az autó a drágább részek a játékban GPRO, ami javítja az autó teljesítményét és az építőipar a csapat a McLaren Technology Center, akkor a bankszámla gyorsan kiürült. A jó hír Grand Prix Racing Online arról a pénzt az a tény, hogy az jobban hajt végre küldetéseket, annál több pénzt kap minden egyes futam után. Ön is szponzort találni, és aláírja a szerződést velük a szezonban. Tény, hogy a legfontosabb pillanatokban a játék Grand Prix Racing Online intézi a pénzügyi és a helyes mellékletet.

Természetesen a valódi oka játékok - a verseny Grand Prix Racing Online. Miután a sofőr és szolgáltatásai létre a játékban, meg kell élesíteni a készségek és keresni a jogot, hogy részt vegyen a versenyen. Ön lesz a Grand Prix Racing Online játék most nyolc kört gyakorlat időmérő edzés előtt, hogy két kifejezés, melyet végül együtt alkotják a teljes időt a rács (a második kvalifikációs kör elvégezni tartalék üzemanyagot a versenyen).

Mint kezdő elkezdi a játékot Grand Prix Racing Online League Rookie, és ha sikerül az első négy (pozitív egyenlege a pénz), a végén a szezon, akkor előre a következő szintre: "Amatőr" "Pro" és "Master". A végső cél, hogy olyan szintű "Elite", amelyben már csak negyven rendelkezésre álló minden évszakban.

A kezdők, van egy "kezdő útmutató" segít, valamint a rendkívül kényelmes, a "Kérdések és válaszok". A játékunk GPRO találkozhat a többi vezetők és találkozni velük, hogy kérjenek segítséget, és kap segítséget.

Arra is van lehetőség, hogy pénzt fizetni, hogy lesz egy "támogató" Grand Prix Racing Online. Ez ad további előnyöket, mint a képesség, hogy futtassa a saját csapata több lehetőséget a statisztika, és a lehetőség, hogy megtalálják a legjobb vezetők az Ön számára minden évszakban játékban GPRO.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more