Könyvjelzők

Grand Theft Auto 4

Alternatív nevek: Grand Theft Auto 4

Szinte minden játék megjelent a hangzatos cím GTA sikerült legendává vált a saját műfaját. Érdekes történetek, nagy küldetés, izgalmas kaland főszereplői és sokféle árnyalatok és elemek, hogy csak akkor kell látni a saját szemét, és úgy érzi, személyesen is. Mindez tökéletesen testesíti meg, és a Grand Theft Auto 4 db. Ez a projekt sikerült vált külön minden polgár Oroszország, Ukrajna és Beloursi, mert a fő játék filmzenét rögzített híres rapper Seryoga. Igen, ez a GTA 4 a karakter képes lesz járja a várost, és hallgatta a zenét a "hazai termelés" - kellemes volt, nem?

Grand Theft Auto IV - egy játék, ami megmondja, hogy a történet Liberty City. A főszereplő Niko hallottam sok történetet az ő testvére, őszintén hitt az igazi amerikai álom. Mondanom sem kell talán, hogy mi volt a csalódás, amikor jött szembe a valós problémákat, ült a kormány mögött a taxi szerény, ahelyett, hogy az ígért elegáns Ferrari, és bérelt egy kis garzonlakás "mérő" ugyanaz volt " luxus villa. " Azonban, amint az a többi online játékokat, GTA 4 megmutatja nekünk a természet - bátor főhős nem bontják le, amikor meglátta a veszélyt, hogy hajlandó átmenni kedvéért az igazságosság és a győzelem. Ismerje a játék GTA 4 játszani erő egész éjjel, az egyik a másik után, leküzdésében újabb és újabb küldetéseket.

Projekt némileg módosították képest elődei: az utcákon eltűnt kerékpárok és autók a rádióban bombák. Világos és élénk színek elhalványult, de a grafika nem válik világossá, elfogadható. Minden változás részesült a projekt - ez semmi esetre sem lesz unalmas, vagy érdektelen.

Játék Grand Theft Auto 4 folytatja a jó szokását - csillogó humor jelen van nagyon gyakran, a fejlesztők tökéletesen ugratás a legismertebb márkák és védjegyek. Annak ellenére, hogy a főhős a projekt - a szívtelen gyilkos, nézz rá kedvesen. Charisma és idegek acélból Nico egyszerűen lebilincselő magukra a figyelmet. Még magának, hogy párhuzamot vonni között Nico hasfájás és Danila Bagrov.

Indítsa el a játékot, akkor kell, először is, le Grand Theft Auto 4. Gyorsan és könnyen meg tudják tenni, amelyek segítségével minden torrent tracker. Ha tudja, hogy csatlakozzon a projekthez, akkor kellemesen csodálkozni az átgondolt szövegek és a nagy hang hatású cool. Összekeveredik a játék, a játékos mutatja videók, ami ebben a játékban nem több és nem kevesebb, megérkezett 08:00.

Mint például a GTA IV, a játék mindig népszerű. Ezek a minőségi és érdekes - mit kell minden játékos. Siess, inkább próbáljon szerencsét a kiterjedésű Liberty City! Élvezze a játékmenet magad, és javasoljuk, hogy a barátok! További részletek mutatja be a videó előzetesek a játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more