Könyvjelzők

GTA: Episodes Liberty City

Alternatív nevek: GTA: Episodes Liberty City

A teljes vonal játékok GTA - egy gyűjtemény a legendás és sikeres projekteket, amelyek a nézőt egyszer és mindenkorra. Minden évben a számos új rajongók a játékot nő többször is - frissítések és kiterjesztése a projekt várja a több millió ember szerte a világon. GTA EFLC pc - üdvözlő ajándék a játékosok. Ez a játék eltér az alaposság, és azonosítja azt, hogy számos olyan projektet, ahol az egyik változatot változtatni az alapvető elemeket, csak nem mer.

Ez a projekt - a teljes két játék. Az egyetlen dolog, ami csökkenti a függetlenségüket - alacsony időtartamát. Kalandokban Grand Theft Auto: Episodes Liberty City szorosan összefonódik az eredeti, de a fejlesztők már sikerült létrehozni egy egyedi és egyedülálló új játék eseményeket. Még az a tény, hogy mind a "felforgatás" a projekt sor nyitott terek ugyanabban a városban, nem rontja az általános benyomás a játék. Az alkotók a következő epizód a GTA sikerült a lehetetlent: hogy két teljesen különböző játékokat. Közvetlenül a rajt után a játék gamer tudja érezni a különbséget a légköri és anturazhnye.

Apropó, a játék elején, valamint a korábban, mielőtt próbáljon szerencsét a projektben kell letölteni GTA 4: EFLC. A telepítési folyamat eltarthat 15-20 percig erőt, ha menekülni segítségért letöltésekor torrent tracker. Megy a játék, akkor rögtön megérti, hogy mi a fő jellemzői a projekt. Része a The Lost and Damned kissé nyitott meg a titkait az élet hétköznapi utcai motoros banda, amelynek tagjai nem tartoznak az általánosan elfogadott normák és törvények -, hogy saját elképzelés az élet. And The Ballad of Gay Tony - gazdag történelmi múlttal, amely bemutatja az elbűvölő pártok és a drága autók, luxus hölgyek ... és ugyanazt kapcsolatos szabályok és törvények, mint a The Lost and Damned.

GTA EFLC - egy játék, ami megmondja a történet a modern világban, ahol a pénz a hatalom jelképe. Jelentős változások a projektben eddig nem, de mindezt ellensúlyozza a nagy játék, és hűvös grafika. Annak érdekében, hogy könnyebb "alapképzés", figyelmeztetlek, hogy ebben a játékban cselekmény nem különösebben befolyásolja a játék -, hogy szükség van itt többé, hogy megteremtse a megfelelő hangulatot.

A GTA EFLC játék vonzó lesz minden rajongó a projekt, kivétel nélkül, ami, hogy őszinte legyek, a telek-, hogy nem igazán van szükség, a legfontosabb dolog -, hogy elpusztítsa az összes ellenfelek. De egy teljesen más játék stratégiákat lenyűgözi sokáig. Például, a "motoros saga" nem kell nyerni presztízse munkatársait, hiszen minden tagja a motoros testvériség már régóta nem csak a barátok, a család - így valószínűleg jellemzi. De a The Ballad of Tony vesz egy teljesen más, hamis és igazságtalan világban, ahol szinte az összes kérdést meg kell oldani az öklével. A távolítani GTA EFLC videó trailer mutatja a fő előnye a projekt. Belőle megtudhatja az új mini-célok és küldetések. Kíváncsivá?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more