Könyvjelzők

Grand Theft Auto: San Andreas

Alternatív nevek: Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas egy másik projekt a videojáték-sorozat a Grand Theft Auto. A sorban a fő játék, ez az ötödik. Számítógépes változata jelent meg 2005-ben. De mielőtt elérte az orosz játékos csak 2010-ben. Mint minden korábbi verzióiban ez a sorozat, mind a tevékenység zajlik körül egy karaktert. De, ellentétben a korábbi játékok, itt a játékos megváltoztathatja a karakter nem csak ruhán keresztül, hanem megváltoztatni az alkotmányt. Például, ha egy nagy játékos, akinek a beceneve CJ, vehetnek részt a tornaterem, javítja az állóképességet és a lyukasztó erő.

Annak érdekében, hogy játszani, le kell töltenie GTA: San Andreas. Ezután telepíteni a számítógépre, és élvezze a játékot. Cselekvési terv bontakozik ki 1992-ben, amikor a nagyvárosi területek Kalifornia bűnözés virágzik. CJ, ő Carl Jones - afro-amerikai 25 éves - visszatér Los Santos (a város, amely be van állítva a fiktív állam San Andreas), miután öt évet töltött a Liberty City. A városban visszatér, mert a temetés anyja. Az anya meghalt, a kezében egy helyi banda. A temetés után hazatér, de útközben találkozik egy rendőrt. A főhős halála jóváírásra kerül a tagok háborúzó része, és kénytelen dolgozni a "nem tiszta" a rendőrség.

A GTA: SA játék játékos képes lesz nem csak járni, futni és mozogni az autó, de azt is, hogy kihasználják a kerékpár. Ezen túlmenően, az út minősége függ a személyes jellemzői a karakter, mint például állóképességet.

Hazatérése után, CJ találkozik gyerekkori barátom, aki teljes erejével, hogy a finomságok az alvilág, ami történik abban a pillanatban, ebben a városban. Érdemes megjegyezni, hogy a GTA: San Andreas, akkor nem csak játszani a számítógépen, hanem az Xbox és a PlayStation. De sokan még mindig ajánlom számítógépes változat, akkor sokkal könnyebb lesz, hogy minden a jellemzői a játék.

Azáltal, hogy egy hatalmas játék világában, a fejlesztők sikerült növelni a számos érdekes történetek és stílusok, mint a korábbi játékok felállás. Tehát, a játék GTA: San Andreas képes volt, hogy egy nagyobb számú különböző street karakterek kölcsönhatásba nem csak egymással, hanem a Karl. Néhány karakter feltétlenül jelenik csak bizonyos helyeken. Sőt, minden része a város van egyedi karakter. Az egyik ilyen játék a konfrontáció a különböző bűnözői csoportok, akik folyamatosan harcolnak a hatását egy adott területen, a város.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a telek a játék jött létre, nem csak a dolgozók, a fejlesztő, hanem a hivatásos írók. Például, lehet, és az árulás, a szerelem és a csalódás. Annak érdekében, hogy úgy érzik, jobban forgatókönyv, a szakértők azt javasolják, hogy először nézd video GTA: San Andreas, és csak ezután indítsa el a játékot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more