Könyvjelzők

Grand Voyage

Alternatív nevek: Grand Voyage

Game Grand Voyage - ingyenes böngésző alapú multiplayer szerepjáték stratégiai középkori téma egy harmadik személy. A projekt fejlesztője - a cég Ngames. Alkotók a felhasználók számára szállított egy fantasy világban, és menj izgalmas utakra, valamint a kereskedelmi tevékenység megkezdéséhez, és hogy ellenálljon az erős verseny között, az ugyanaz, mint ha éhes, és a gyors gazdagság kereskedők. És mégis többször vegyenek részt a harcokban, mert sok gazemberek, akik szeretnék, hogy elvegye a jó. Középkorban általában nyugtalan, és akkor vegye ezt figyelembe, amikor elkezdesz játszani Grand Voyage. Pirates nem lesz itt, de a háború a kereskedelem ellenfelek nem kevésbé erős. Meg kell alaposan felkészülni a harcra, de fel kell fejleszteni a flotta. Kezdetben akkor egy primitív hajót, de végül is forgat nagy kereskedelmi flotta. Ha vonz a játék hasonló téma, akkor el lesznek ragadtatva Grand Voyage online. Amellett, hogy egészséges gazdasági eleme a projektnek van egy csomó előnnyel jár. Ez a gyönyörű grafika, szemet gyönyörködtető, és lehetőségek állnak rendelkezésre a játékosok, és a dinamikusan változó árak a piacon, és nagy számú munkahelyet, amelyek teszik a jó kenyér.

Mindössze annyit kell, hogy menjen vissza a korszak a késő Renaissance - ez a szokásos Grand Voyage regisztráció. Ön eltölteni néhány percet, hogy töltse ki egy speciális formája, és így képes lesz, hogy csatlakozzon a játékos közösség, és vállalja sürgős vállalkozás, amely azonnal lecsapjon csomó. Navy fontos szerepet játszik, nevezetesen azt, hogy ebben az állapotban van. Ahhoz, hogy a flotta boesposoben kell folyamatosan fejleszteni, tanítani, bővíteni. Hajók létrehozhatunk saját. Óriási a választék a modellek. Elkapta az építkezés egy másik hajó, érdemes megjegyezni, megbízható fegyvereket. Igen, az elején csak kapitány, egy a sok ebben a világban. De van minden esélye válás legendás személyiség és hírnév azok eredményeit.

Fókuszban a kereskedelmi műveletek. Hogy a kereskedelem a központi életed. Bár ez a folyamat lehet elég veszélyes. A piaci árak alakulnak ki a játékosok magukat. A hatalom, hogy befolyásolják a helyzetet. Küzdelem a kereskedelem értéke továbbra is az egész játék. Ha megtanulják, hogyan lehet a versenytársak, a siker és a fejlődés biztosított. Minden új szintre, hogy a játék Grand Voyage lesz érdekes. És amikor eljön az ideje, hogy elkezdheti a kereskedést céhek, és nem érzem magam, mint egy ember szilárdan áll a lábán ebben a megalkuvást nem ismerő világban.

Legyen ász a kereskedelmi kérdések, hogy érdekeik védelmében fűtött csaták, hogy karrierje gyorsan, gyorsan - és hagyja, hogy bánkódik irigy tehetetlen düh! Ingyenes Grand Voyage ad a játékosok a tengernyi öröm. Próbálja meg felcsillan a szabadidő szórakoztató, és ezt tedd magad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more