Könyvjelzők

Ereality

Alternatív nevek: Ereality

Új arcok valóság páratlan játék eltér minden más online projektek annak egyediségét. Szerint mindazoknak, akik már egy esélyt, hogy megfeleljen a játék egy-egy, a hatalmas potenciált és minden esélye, hogy megnyerje a javára a nagyobb számú játékosok világszerte. Ez a szerep-játék készült a műfaj MMORPG , számított a nagy számú felhasználó. Mint egy böngésző-alapú projekt, akkor nem kell telepíteni további programokat és fájlokat, és az elején a játék csak akkor kell regisztrálni csak az Faces valóság online.

Mint tudod, vársz egy aktív kölcsönhatás minden regisztrált felhasználó számára a játék. Ma van egy hatalmas számú regisztrált résztvevők, így készül fel és új embereket a hasonló gondolkodású embereket. Ön részt vesz a harcok és csaták, amelyek előfordulnak a szélén a valóság valós időben. Ez a játék lehetővé teszi, hogy egyéni és csoportos típusú csaták, és ennek megfelelően, akkor képes lesz arra, hogy csatlakozzanak klánok és törvény ellen együttes erejével az ellenség.

Mivel az online projekt elején a játék, mint már említettük, Arcok valósággal egy szükséges folyamat. Az egész játék felület alkalmas az orosz játékosok, így a regisztrációs nehézségek merülnek fel.

1. A regisztráció elindult, meg kell, hogy kattintson az ugyanazt a gombot "Sign Up", amely a honlapján a játék.

2.. Ez után lesz elérhető, hogy a regisztrációs űrlap, amelyet akkor kell kitölteni, miután az összes tippeket és irányító rendszer, meghatározva a felhasználóneveddel, jelszavaddal és kiválasztja a szex a karaktert. Csak akkor elkezd játszani Faces valóság.

Ha szükséges, minden kezdő jelentkezzen be a rendszerbe a fiókja az egyik társadalmi hálózatok. Tartalmazza az összes támogatott közösségi hálózatok is képviselteti magát a honlapján a játék.

A fő jellemzője ennek a játéknak, hogy a közigazgatás folyamatosan igyekszik fenntartani a kapcsolatot az egyes felhasználók, és megpróbálta kielégíteni a vágyait, és rájönnek, még a legvadabb ötleteket. Ezért minden héten a játék frissített küldetések és feladatok jobb játék.

Elkezdett játszani játék The Edge a valóság, akkor lehet tanulni az alapokat a mágikus dolgokat, és új készségeket kell elsajátítaniuk. A projekt a fejlett funkciók szerepjáték karakterek ad a játék egy különleges varázsa. A szélén a valóság több fő csoportja karakter, beleértve:

1. Knights.

2.. Berserkers.

3. Valkyrie.

4.. Nosferatu.

Mint látható, akkor lesz egy jó választás. Továbbá, minden játékos elérhető lesz az összes alapvető elem: a föld, a víz, a levegő és a tűz.

A legkellemesebb az a tény, hogy a szabad Faces valóság játszhat senkit. A győzelem ebben a játékban, jól megérdemelt eredmény, és nem proplacheny folyamatot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more