Könyvjelzők

Gray Zone Warfare

Alternatív nevek:
A

Gray Zone Warfare egy érdekes cselekményű első személyű lövöldözős játék. Játszhatsz PC-n. A grafika kiváló, a játék világa és fegyverei szokatlanul hihetőnek tűnnek. A szinkronjáték magas színvonalon történik, a zene segít átérezni a játék feszült hangulatát, amikor a cselekményhez szükséges.

A játék eseményei Délkelet-Ázsia területére visznek egy kis szigetre, amely egy ott történt titokzatos esemény után karanténba került.

ezen a helyen lakó embert biztonságos helyre evakuálták. Önnek a három PMC egyikéből álló különítmény tagjaként fel kell térképeznie a területet, és fel kell készítenie a talált értékeket a szárazföldre történő szállításra.

A játék során veszélyes lövöldözésekben vesz részt, amelyek mindegyike végzetes lehet.

Mielőtt elkezdené az összetett feladatokat, a tippeknek köszönhetően gyorsan megértheti a vezérlőfelületet.

A cselekmény érdekes, és meglepheti Önt. Ismerje meg az egyes karakterek történetét, és döntse el, kiben bízhat meg.

A Grey Zone Warfare játéka érdekes lesz a feladatok sokfélesége miatt:

  • Fedezze fel a szigetet, hogy megtalálja az összes rejtett helyet
  • Vegyél részt számos csatában harcoscsoportoddal
  • Fejleszd harci képességeidet a tapasztalatszerzés során
  • Bővítse a rendelkezésre álló fegyverek arzenálját
  • Módosítsa a fegyvereket, hogy hatékonyabbá tegye őket a csatatéren

Ezek a fő tevékenységek, amelyekkel a Gray Zone Warfare PC-n találkozni fog.

A játék nagyon valósághűen néz ki, minden karakternek van személyisége, története és karaktere. Néhányukkal összebarátkozik, de lesznek olyanok is, akik bajt okoznak. Fontos, hogy időben felismerje a megtévesztést, különben az árulás miatt elveszíthet mindent, amit elért.

A szigeten sok a növényzet, ezért érdemes óvakodni a lestől, de gyönyörűek a tájak.

A játékban rengeteg különféle fegyver található. Válassza ki azt, amiben a legkényelmesebb, és amely a legjobban illik egyéni játékstílusához. Lehetőség van pisztolyok és puskák korszerűsítésére az Ön kívánsága szerint. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző típusú látnivalók jobban megfelelnek a különböző küldetéseknek, és így tovább. Minden küldetés előtt testreszabhatja felszerelését.

A Grey Zone Warfare-ban a karakter tulajdonságait minden elszenvedett sérülés befolyásolja, ezért törekedj az egészségedre, és ne sérülj meg. A fejlesztők odafigyeltek a fiziológiára, lábsérüléssel lassabban fogsz mozogni, sérült kar akadályoz a célzásban, minden olyan, mint a való világban. Válassza ki azt a kezelési módot, amely minimálisra csökkenti a sérülés következményeit.

Nincs szükség internetre a játékhoz, csak töltse le a Gray Zone Warfare-t az offline játékhoz.

Gray Zone Warfare ingyenesen letölthető, sajnos nem fog működni. A játékot a Steam portálon vásárolhatja meg, ha ellátogat a fejlesztők webhelyére, vagy használja az ezen az oldalon található linket. Kiárusítások alkalmával ez kedvezményesen megtehető.

Kezdj el játszani most, hogy PMC-harcossá válj, és vállalj veszélyes, de jól fizetett küldetéseket.

Minimális követelmények:

64 bites processzort és operációs rendszert igényel

OS: TBA

Processzor: TBA

Memória: TBA MB RAM

Grafika: TBA

DirectX: 12

-as verzió

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Tárhely: TBA MB szabad hely

Hangkártya: TBA

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more