Könyvjelzők

Gray Matter. Ghosts of a tudattalan

Alternatív nevek: Gray Matter. Ghosts of a tudattalan

Processzor: Pentium 4/Athlon 1.. 4 GHz

RAM: 512 MB

Videó: 128 MB

Lemezterület: 5. 5 GB

Gray Matter. Ghosts a tudattalan - a misztikus küldetést, a szerző a script ismertté vált a játékok világában a személy, aki ismert munkája egy másik népszerű TV-sorozat stílusában kaland Gabriel Knight. Játék Gray Matter. Ghosts a tudattalan felhasználási bevált rendszer két fő karakter, mindegyik lesz a maga sajátosságai, a látás, a világ, amely segít többször a következő nyom rejtvényeket.

A játék telek

A telek a történet narrátora a játékban Gray Matter, nem különbözik a nagy eredetiség. Bizonyos személy, másik országba helyezik át, az egy teljesen más város, hogy munkát találjanak. Hirtelen változása a környezet és a küldő a főszereplő az ismeretlen környezetben nem új, de a legérdekesebb kezdődik. Hajtott egy álom, hogy egy igazi Mekkája minden varázslók a világ, London "Club Dedalus" főszereplő Sam Everett, és jön az Albion, hanem egy sor látszólag véletlenszerű események vezeti őt egy teljesen más helyen, nevezetesen a University of Oxford. Megismerkedtem egy fiatal hölgy, aki jött az interjúra, hogy az egyik leghíresebb egyetemi tanárok, hogy a poszt az ő asszisztense, Sam sem tudta képzelni, hogy milyen eseményeket kapcsolja be neki. A fiatal versenyző, az utolsó pillanatban nem ellenállni feszültség és sietve visszavonult professzora a kabinet, így Sam az egyetlen soiskatelnitsy a post, és ő nem tervezi, hogy. Nem mond le a szerencsés véletlennek, hogy a munkát az első napon az ő londoni tartózkodása, Sam vett egy ajándékot a sors, és vele együtt az első, hogy a professzor - meg hat önkéntesek néhány tesztet. De aki már hallotta a nevét neurológus Stiles, elmenekült különböző irányokba, és lehetetlen volt, hogy rávegyék a még tisztességes készpénzes bónuszokat. Milyen mögött kutatás professzora a neurobiológia és felkéri, hogy megtudja, a játék Gray Matter.

Karakterek

A Fő hősnő a történet Gray Matter. Ghosts a tudattalan, persze, Samantha Everett, a bűvész, aki Londonba jött az egyik cél, hogy a belső szentélyében illuzionista és a varázslók az egész világ "Club Daedalus." Még az a tény, hogy ő is részt vett a vizsgálatban furcsa tevékenység professzora a neurobiológia, a helyi egyetemen, aki dolgozott leple alatt valami elképzelhetetlen kísérletek, nem áll ki a közvetlen cél, amelyre valóban jött a brit fővárosban. Karakter az alkotók a játék Gray Matter nem több, mint karizmatikus, és nem csak hallani szarkasztikus és tömör kommentár témákban cselekedni, és csak gondoltam a fiatal lány. A másik karakter, aki a bíróság játék Gray Matter. Ghosts a tudattalan, Dr. Stiles, lenyűgözte néhány baljós kísérlet az agy, nem kevésbé érdekes, észrevételeit és logikus érvelés határán ok és az őrület, nem csak komoly meglepetés, és vannak olyanok is szórakoztat. Minden alkalommal, amikor a játék Gray Matter fogja meg a sötétben, mielőtt a következő fordulat, és meg fogod tapasztalni erejét kihívást jelentő rejtvényeket, és hatalmas felmérési helyekre keresni a szükséges eszközöket, de a legtöbb beteg és kitartó, kapnak érdemek váratlan fordulatok telek és szédítő befejezés.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more