Könyvjelzők

Kapzsiság

Alternatív nevek:
A

Greedventory egy klasszikus RPG játék, amelyet PC-n is játszhatsz. A grafika itt pixeles, amit az utóbbi időben sok fejlesztő és játékos annyira megszeretett. Ettől a kép olyan, mint a negyedszázaddal ezelőtt kifejlesztett játékok. A hangjáték kiváló minőségű, a zene pedig tökéletesen illeszkedik a játék általános stílusához.

Az emberek nem mindig önszántukból válnak hőssé. Ez a nehéz sors vár karakterére.

A cselekmény érdekes és szokatlan. Sok a humor. A szakasz során sok vicces jelenetnek és vicces párbeszédnek lesz szemtanúja. Még az itteni gazemberek is olyan nevetségesek, hogy az mosolyt csal.

Mindazonáltal rád bízták a legkomolyabb küldetést, a világ megváltását.

A sikerhez több feladatra is oda kell figyelni:

  • Végezze el az oktatóprogramot és a fő karaktervezérlőt
  • Fedezze fel a varázslatos világot, hogy megtalálja a legerősebb fegyvereket és páncélokat, valamint a fejlesztésükhöz szükséges anyagokat
  • Vegyél fel új halálos mozdulatokat az arzenálodhoz
  • Öld meg az ellenségeket és a vérszomjas főnököket

Ez csak néhány a nehézségek közül, amelyekkel szembe kell néznie.

A sikerhez vezető út ebben az esetben nem lesz könnyű. Ez nem csak a nyilvánvaló ellenségekről szól, hanem szinte az összes szereplőről is, akivel találkoztál.

Nagyon óvatosnak kell lenni a kevéssé ismert személyiségekkel szemben. Valaki, aki eleinte barátnak tűnik, később aljasan viselkedhet veled. A játékvilág minden lakója mohó és pénzért bármire képes. Ne légy túl naiv, és próbáld meg előre felismerni a megtévesztést. Minden olyan, mint a való életben.

A játék grafikája eredeti, pixel stílusú, manuális módban rajzolt. A világ nagyon szokatlannak tűnik, néha viccesnek, néha pedig meglehetősen komornak.

Combat rendszer bonyolult. A trükkök és varázslatok ismerete mellett jó reakciósebességre is szükség van. Pár kattintás választja el a győzelmet a vereségtől. Próbálj meg nem vesztegetni az időt a csata során, és hosszú ideig habozás nélkül támadd meg az ellenséget. Csak az ellenség hívása nem fog működni, összetett támadásokhoz gyorsan kell mozgatnia a kurzort a megfelelő kombinációkban.

Az ellenség ereje növekedni fog, ahogy haladsz tovább.

Tanuljon új mozdulatokat és varázslatokat. Amikor szintet lép, válassza ki azokat a készségeket, amelyek a leghatékonyabbnak tűnnek az Ön számára.

Nézz be minden hordóba és minden kő alá, hogy ne maradj le semmiről. Keress legendás fegyvereket, és frissítsd őket a műhelyben. A páncél a játék során is cserélhető tartósabbra.

A legértékesebb leletek a mágikus leletek, amelyekből elég sokat találhatsz útközben. Mindegyiknek megvannak a saját egyedi tulajdonságai, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára, vagy nem.

A Greedventory szórakoztató játék, és egy játék után garantáltan jó hangulatban lesz része.

A Greedventory ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. Vásárold meg a játékot a Steam portálon vagy a fejlesztő webhelyén.

Kezdj el játszani most, és legyél legyőzhetetlen harcos a csalással és árulásokkal teli világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more