Könyvjelzők

Grepolis - Az ókori Görögország

Alternatív nevek: Grepolis, gripolis, ókori Görögország

Grepolis online játék - egy böngésző stratégiát, amelyek mindegyike zajlik az ókori Görögországban. Azokban az időkben, amikor a jó helyen volt a kulcs az olümposzi istenek a jó szerencse és a jólét, amikor a hősök ókor végzett nagy tetteit, akkor meg kell adni a gyeplőt egy kis görög falu. Játssz Grepolis érdekes lesz. Elkezdesz egy kis város, de ez a hatalom, hogy neki egy hatalmas erő.

A játék Grepolis át kell adni a szabad regisztráció. Regisztrálj online játék Grepolis nem kell sok idő. De néhány perc után leszel egyedüli ura egy kisváros, akinek szüksége van a segítségedre!

Gyártási év akkor meg kell adni a választás a szerverek, amelyek mindegyikének megvannak a maga korlátai. Így a szerver Mu, van egy határ 150 játékos a szövetség. Ez a szerver használ egy új harci rendszer. Kappa szerver nyújt nagyobb sebességet a játék, de a mérethatár 100 Alliance játékosok. Kiválaszt egy kiszolgálót függ lehetőségek megszerzésére játékélményt - részvétel a PvP-csaták, vagy játszani a legmagasabb nehézségi szinten.

Grepolis online a fő feladata az lesz, fejlesztése és átalakítása ez a kis falu, a gazdag politikai, hogy a nagyság nem elismerni, még Athénban és Mykonos. Ha viszont a város egy hatalmas birodalom, van, hogy vigyázzon a gazdasági helyzet a faluban, épít egy sereg harcos és a haditengerészet, amelyek szükségesek a honfoglalás új területek - a legközelebbi sziget szomszédok.

Merüljön el a csodálatos világ az ókori Görögország, vagyis akkor úgy érzi, minden a javára az olümposzi istenek és mitikus lények részvételt.

Az első lépés, amit meg kell tennie, majd a termelés szervezettsége források biztosítása a faluba élelmiszert és építőanyagok. Az online játék Grepolis alapvető erőforrások a fa-, kő-és ezüst. A kitermelés ezen erőforrások építeni egy fűrészüzem, kőfejtő és ezüst bányák. Egy másik módja az erőforrás-kitermelés - fosztogatni más falvakban. Ahhoz, hogy a forrásokat akkor lesz az épületek építése a városban szükséges az életszínvonal emelése.

Azonban a legfontosabb erőforrás a kegyelem az istenek. Minden városnak megvan a maga védőszentje istenség, amely, mivel lakói ajándékozni javukra, és vegye a lányt. A mecénás lehet Athena - Goddess of War, Poseidon - isten a tenger, Hera - a felesége Zeusz, Hádész - az alvilág istene, vagy akár a fenséges Zeusz - fő között az istenek az Olympus. Az istenek kedvelnek hívhatjuk a segítségével a különböző mitikus lények. Ez lehet Kentaur vagy Cyclops, Hydra és a Minotaurusz, és még sokan mások.

Annak érdekében, hogy imádják, és ajándékokat, hogy az ő istenük van szükség, a templomok építése. Válasszanak az isteni patrónusa függ milyen területen szerencse kíséri több. Poseidon, például képes elhalmoz benneteket a szívességet, tengeri csaták, és Athena védi a várost a természeti katasztrófák - földrengések és villámlás.

Ebben a stratégiában, a vagyon nem korlátozódnak egy város. Ön képes lesz arra, hogy új várost, megvédi őket az ellenség. Ön is tudja meghódítani más területek és végrehajtása háború a szárazföldön és a tengeren.

Különös figyelmet kell fordítani a fejlődését a csapatok. A háború előtt meg kell, hogy kitaláljuk, a stratégiai erősségeit és gyengeségeit, illetve mérlegelni erőviszonyok. Ha szeretné látni a legvalószínűbb forgatókönyv a háborúban, akkor a szimulátor csatát. De ne felejtsük el - van egy igazi csata a szerencse, és a mérleg nem mindig a te oldaladon íj.

Is, nagyon fontos, hogy küldjék el a kémek, hogy vizsgálja meg a várost ellenség tudni a méretét az ellenséges csapatok és katonai terveit az ellenség.

Szintén fontos a fejlődés a flotta. Görögország - tengeri hatalom, ahol nagy számú csaták zajlanak a nyílt tengeren. Ezen felül, jól képzett flotta, és szükség van a kereskedelmi. Az Önök rendelkezésére kell biztosítani a nagy sebességű bireme és trireme, "tűz hajók" és bizonyított a közlekedési hajókat.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more