Könyvjelzők

Grimlands

Alternatív nevek: Grimlands

Grimlands Online - ügyfél fantasy játék, ami egy first-person shooter, amely a kibontakozó eseményeket a világ postapokapsticheskom. A történet a játék fedett katasztrófa az emberiség, mint egy pusztító földrengés. Aki szerencsés, vagy nem elég szerencsés, (még nem ismert! ) Survive, kénytelenek alkalmazkodni az új életkörülmények gyökeresen eltér a korábbitól. Minden a szokásos ember maradt csak az emlékek. Most, gondolataikat csak az, hogy hogyan ne veszítse el a létért való küzdelem, és megszerezni a szükséges forrásokat. Ezen kívül minden bonyolítja az a tény, hogy az új világban hemzsegnek a különböző mutánsok, lények és őrült bűnözői csoportok. Ásítás valóban egyszerre! Kedves játékosok, állig felfegyverkezve, vegyél egy megbízható közlekedési - és így tovább! Ön képes lesz megmutatni mindenkinek, mire képesek!

Játék Grimlands után lesz letöltése és telepítése az ügyfél. De ez megelőzi Grimlands regisztráció. Ahhoz, hozzon létre egy fiókot a hivatalos honlapján a játék, meg kell, hogy töltse ki a speciális formája, amely a következő adatokat: felhasználó név, e-mail cím, jelszó. Azt is ellenőrizze a játék során Grimlands Hírlevél feliratkozás és elfogadása a felhasználói megállapodást. Egy másik fontos pont, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni a küldetést, hogy hamar belevetette magát az izgalmas kalandok - ez egy szükséges rendszerkövetelmények játék. A számítógépnek meg kell felelnie a következő paramétereket:

- Operációs rendszer Windows XP / Vista / 7,

- CPU Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz,

- Videó GeForce8600 GT 256 MB / ATI (AMD) Radeon X1950 256MB,

- 1GB RAM

- Szabad hely a merevlemezen 6 GB.

Tehát, hogy egy ismeretlen világ a jövőben, meg kell tudni, mint kell foglalkozni. Először is meg kell mondani, hogy joga van választani a maguk számára a szakma. Grimlands játékot kínál, mint a szakma, mint a rabló, a fegyverkovács, a hentes, mérnök. Mi vonal fejlesztése függ a saját és a beállításokat. Másodszor, meg kell értened, hogy a fegyverek és járművek javítani kell, és módosítani annak érdekében, hogy az elemek vannak a birtokában volt igazán hatékony. A közlekedés két fő típusa van: Humvee és az érzékelő. És itt van, hogyan kell cucc őket - ügyelve minden egyes játékosnak. Viszonylag megfizethető fegyver választás nagyon széles. Meg fog játszani Grimlands, és a puskák és pisztolyok, géppisztolyok és puskák és revolverek, és machetes írja Nozhov, machetes, bokszer, baseball ütő. Harmadszor, nem szabad szem elől téveszteni azt a tényt, hogy a megszerzett készségeket igényelnek folyamatos feltöltését. Ha abbahagyja a minden képzettségi szinten jelentősen csökken, és fordítva, azok a készségek, amelyek a leggyakrabban használt, folyamatosan fejlődik. És a negyedik - ez, persze, az állandó részt harcokban más játékosokkal összecsapnak a gonosz mutánsok elleni veszélyes színészek norovyaschie megúsztam életbevágóan szerzett. PvP rendszer változatos. A csaták abszolút minden helyszínen. És ha úgy tűnik, egy kis izgalom - le a sötét pincébe. De megjegyezzük, hogy ott is jaj, milyen nehéz időkben!

Minden egészségügyi jelenléte szükséges bizonyos anyagok. Nélkül a források jobb ülni, és soha nem a rock a hajót. Vigyázz a szükséges jelenléte nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik első pillantásra. Miután rengeteg dolog körül, amelyek között képes lesz letölteni és üveg, fém, elektronikai hulladék, műanyag, bio-hulladék.

Grimlands lehet játszani, és részeként a klán. Vannak olyan szempontok, amelyeket szükség összehangolt team lépéseket. Ez például az építőipar vagy a védelme fontos tárgyakat. És ez nem az egyetlen előnye a létrehozása szövetségek. Együtt valóban könnyebb lesz megtartani egy ilyen kemény világ, megszerezni a szükséges forrásokat, hogy tönkre hordái mutánsok.

Ha megpróbálom röviden felsorolni az előnyeit Grimlands online, akkor a dinamikája az események, nagy craft rendszer, egy bonyolult rendszer a képességek, módosítási idő és a közlekedés fegyvereket. Csatlakozz gyorsan a virtuális közösség, és szavazzon magukat a terméke pluses Drago Entertainment. Ne félj a csalódás, mielőtt érdemes projektet! Élvezd az egészséged!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more