Könyvjelzők

Guild Wars

Alternatív nevek: Guild Wars

Játék Guild Wars egy ingyenes multiplayer online szerepjáték játék. Ez a játék alakult ki a fantasy stílusban. Ingyenes Guild Wars, mert ez teljesen hiányzik előfizetői díjat.

A játék Guild Wars orosz változat még nem fejlesztettek ki, de talán hamarosan láthatjuk a felületet a játék Guild Wars oroszul.

Guild Wars számítógépes játék letölthető bármilyen weboldalt, amely biztosítja ezt a hozzáférést. Ne feledje, hogy lehet letölteni ingyen GW keresztül is torrent.

Mielőtt elkezdené játszani Guild Wars, ellenőrizze, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek a játék:

1) 800 MHz-es - processzor.

2) 256 MB - RAM.

3) 3 GB - HDD.

In-Game Guild Wars játszunk különböző játék helyszíneken. Néhány ezek közül az alábbiakban ismertetjük:

1) Basic játék tér - a fő helyet. Ez magában foglalja a sziget csaták.

2) Game Tér Próféciák - a predkatastrofny Ascalon, és a kontinens nevű Tyria.

3) Game tér Factions - egy kontinens nevű Kant.

4) Game Tér Nightfall - ez magában foglalja a Elona kontinensen, és az emberi szenvedés.

In-Game Guild Wars karakter a fő jellemzője a szakma. Ebben a játékban lehet választani a karaktert, hogy a következő szakmákban:

1) Base szakma - ezek alap-és választható minden csoportban. Ebbe a csoportba tartoznak: Warrior, Ranger, Monk, Necromancer, Elementalist, Mesmer és.

2) Szakmák Factions - lehet a fő (primer) csak azokat a karaktereket, akik elindították a játékot Factions. Adatok szakmák közé tartozik: Assassin és Ritualista.

3) Szakmák Nightfall - ezeket a szakmákat lehet nagy (major), csak a karakter, aki elkezdte a játékot Nightfall. Adatok szakmák közé tartozik: Dervish és a Paragon.

Minden szakmában van négy vagy öt attribútumokat.

In-Game Guild Wars szakmák karakter lehet több oka: nagyobb és kisebb. A fő szakma sok múlik: megjelenése a karakter, a ruháit, rúnák, amelyek rendelkezésre állnak neki, és mások

Szintén a játék Guild Wars karakter más jellemzői:

1)                           Experience - jelzi a sikert, vagy készségeket kell fejleszteni az egész játék

2)                           Level - olyan intézkedés, amely biztosítja a karakter egy bizonyos számú tárcsázott tapasztalat.

3)                           Hit Points - azt mutatják, hogy egészséges, a karakter. Pont el lehet távolítani, ha a karakter sérült a csatában. A korai játékban egészség 100.

4)                           Pontok az energia - automatikusan visszaállítja a rendszer során különböző intézkedéseket.

5)                           Skill pont - a pontokat, amelyek esetében meg lehet vásárolni készségek a tanárok. Skill-pontot kapsz a küldetést.

6)                           Pontok tulajdonságok - kap őket a szinteket, és bizonyos küldetéseket.

GW játék gazdag funkciók és képességek egyedi jellegét küldetéseket. Tanuld meg a játékszabályokat Guild Wars, mielőtt játszani.

Merüljön el ebben a hihetetlen világban a harcok és a konfrontációt. Vezesd a harcolhatnak a győzelemért, amely megmutatja, hogy Ön egy igazi vezető.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more