Könyvjelzők

Guild Wars 2

Alternatív nevek: Guild Wars 2

Játék Guild Wars 2 - kliens multiplayer kalandjáték műfaj fikció. A felhasználók bejutni a világon, ahol nagy feltűnést, mert a szörnyű ébredés sárkány. Azt feltételezték, hogy ez a dolog soha nem fog felébredni, de a váratlan történt. Sőt, most a sárkány felhalmozott annyi erő, hogy legyőzze azt rendkívül nehéz lenne. Azt akarja, hogy elpusztítsa az összes él egy fantasy világban, az ő dühe nem ismer akadályokat, és kompromisszumokat. Csak bátor szívvel képes megtámadni a veszélyes anyag. Ha az előírtnál ezt a bonyolult ügy, ne feledje, hogy, hogy a sárkány nem könnyű. Először is vándorol át a világot, végez különböző feladatokat, egy csomó szörny, hogy elpusztítsa, nem az, hogy egy nehéz döntést befolyásolja a sorsát. A Guild Wars 2 Online Te magad létre a jövőben. Sok múlik a tevékenységét, mert és a személyes történelem. Mellesleg, események következnek be folyamatosan a helyszínen, sőt, függetlenül attól, hogy valaki ott van-e vagy sem. Azaz, ha egy bizonyos ideig kapsz egy helyzet ami határozott cselekvést, ez azt jelenti, hogy ez történt, mert ott voltál éppen, amikor az esemény kellett történnie. És itt van, mi történik, miután attól függ, hogy a viselkedését. Ön szabadon választhat a feladat, amely átveszi és figyelmen kívül hagyja az is, hogy úgy tűnik, felesleges, vagy egyszerűen nem vonzódom hozzád. Ez a játék ad a játékosoknak egyfajta szabadság, és mi csalik sok kalandorok igényes hírhedt korlátozások. Fizet az egyik ügyfél, élvezheti sokáig a lehetőséget, hogy játsszon Guild Wars 2. a szabadidőmben.

Installation ügyfél előtt Guild Wars 2. regisztráció. Akkakunta neve e-mail címre. Csak azt kell, hogy hozzon létre egy jelszót. Ne feledje, hogy a megállapodás el feltétlenül. Ismeri a szabályait a projektalapú látogasson el a hivatalos oldalon. És még egy fontos pont - rendszer követelményeinek. A játék szüksége lesz a következő paramétereket:

- Operációs rendszer A Windows XP / Vista / 7; [ _19_]

- CPU Intel Core 2 Duo E 6550 2.. 33 GHz / AMD Athlon 64 X 2 5600 +,

- Grafika NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 4670,

- Merevlemez 14 Gb,

- RAM 2 GB .

Indítása Guild Wars 2 játék, akkor választhat magának egyet a rendelkezésre álló versenyeken. Javasolja öt versenyen, mindegyik a saját jellemzőit. Nem mondhatjuk, hogy a verseny jobb és néhány rosszabb. Előnyök és hátrányok egyáltalán, de ez talán a legjobb. Ahogy a természetben semmi sem tökéletes, akkor valószínűleg nem akar kezelni egy bizonyos megvalósítási pozitív tulajdonságait. Szóval, az emberek, Asura, Nornok Charr és Sylvari felkérik, hogy csatlakozzon hozzájuk. Továbbá lehetőség van arra, hogy kiválasszon egy vonzó kereskedelemben. Gondolj akivel szeretne lenni - a Warrior, Ranger, Elementalist, mérnök, Necromancer, Guardian vagy a tolvaj? Azonnal azt jelenti, hogy néha meg tudod csinálni bármit is, hogy képviselői más szakmák, de még fejlődnie, összhangban a kiválasztott.

Játék GW 2 - mindenekelőtt, a sokféleség. Minden, ami történik, nagyon gyors, szórakoztató és teszi felejthetetlen benyomást. A játék nagyon sokoldalú, és lehetetlen felsorolni, hogy várja meg a virtuális világban a színes Guild Wars 2, így jobb, hogy megpróbálja megalapozottságának értékelésekor a projekt. Nos, ahogy mondani szokás, szívesen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more