Könyvjelzők

fegyverlekvár

Alternatív nevek:
A

Gun Jam egy első személyű lövöldözős játék, amelyet PC-n játszhatsz. A grafika nagyon színes 3D, leegyszerűsített stílusban, és erősen emlékeztet a klasszikus arcade játékokra. A zene nem hagyja unatkozni, és tökéletes kísérője a folyamatos harcnak a képernyőn.

A játéknak nincs bonyolult és bonyolult cselekménye, ami jó. Meg kell döntened a város lakosságát zombisító zsarnok hatalmát különleges zene segítségével. Ön előtt egy harci aréna sok különböző ellenféllel. A fegyverarzenál hatalmas, mindenki talál kedvére való fegyvert. A fegyvereken kívül sok segédeszköz van, például egy jetpack. Ha pihenni szeretne, ez a játék megfelelő. Pusztíts el ellenségek tömegeit a választott műfajod zenéjére, EDM, TripHop és Metal hangsávok állnak rendelkezésre. Ez az a filmzene, amely nem teszi lehetővé, hogy a diktátor hipnotikus dallamára cselekedjen.

A vezérlőelemek gyors megértése érdekében van egy kis oktatóanyag, amelyet el kell végeznie, mielőtt elkezdené játszani a Gun Jam-et.

Sok szórakozás vár rád a játék során:

  • Kísérletezzen fegyverekkel, és válassza ki azt, amelyik a legjobban tetszik
  • Fedezze fel a különböző ellenségek gyenge pontjait
  • Próbáljon ki segédeszközökkel sétálni, sokkal szórakoztatóbb, mint csak sétálni

Válassz egyet a rendelkezésre álló karakterek közül, amelyeket játszani szeretnél. Mindegyiküknek megvan a maga szuperképessége és harci stílusa.

Ebben az esetben nem kell sokat gondolkodni és bonyolult terveket készíteni, csak összetörni mindent, amivel találkozunk az energikus zene felé vezető úton.

Az ellenségek különböző típusúak, és mindegyik a saját egyedi harci technikáját és fegyverét használja. Tanuld meg, hogyan védekezhetsz hatékonyan az ellenséges támadásokkal. A hétköznapi harcosokon kívül halálos főnökökkel is találkozhatsz. Nagyon nehéz elpusztítani őket, különböző taktikákat alkalmazni, körbejárni és ne hagyni, hogy eltaláljanak.

Ha elsőre nem sikerül, ne aggódjon, próbálkozzon annyiszor, amennyire szüksége van. Változtasd meg támadási stílusodat és fegyvereidet, előbb-utóbb megtalálod a megfelelő megközelítést.

Pusztítsd el az ellenségeket négy különböző helyen, amelyek nagyon különböznek egymástól, és mindegyiknek megvan a saját hang- és vizuális stílusa.

A játék egyik fő jellemzője a zenei kíséret, amelyhez a környező világ alkalmazkodik, minden egyetlen ritmusban csillog és csillog. Ha valamilyen oknál fogva nem tetszenek a játékban elérhető dalok. Csak töltse fel saját lejátszási listáját, az összes népszerű hangformátum támogatott.

A játék korai hozzáférésű az írás idején. Mire megjelenik egy teljes értékű kiadás, valószínűleg még több különböző fegyvert, ellenséget és esetleg új helyszíneket fog tartalmazni lakókkal.

A

Gun Jam ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán. Siess, most hatalmas kedvezménnyel teheted meg.

Telepítsd a játékot, és kezdj el játszani, hogy jól érezd magad az ellenség leküzdésében kedvenc zenéid mellett!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more