Könyvjelzők

Gunz 2

Alternatív nevek: Gunz 2

Gunz Game 2 - folytatása érdekes számítógépes játék. Ez a második része a híres koreai izgalmas játék Gunz.

Gunz 2 egy izgalmas online böngésző alapú játék, amely egy erős fizikai motor a játék-stílusú shooter, amely nem található meg más játék, ezt a stílust.

2. óta Gunz Online tekinthető böngészős játékban, meg kell a legnagyobb hangsúlyt a figyelmet az internet-hozzáférést. Hogy ez a játék jól működött, ellenőrizze a csomag konfigurációs megvásárolt ha csatlakoztatja az internethez. Ez a játék, a sebesség az internet meg kell felelnie a 100 Mbps.

Ha azonban a kérdés, gondjai vannak, akkor irányítsa a figyelmet, hogy a kapacitás a számítógép. Paraméterek nem lehet kevesebb, mint az itt leírtak:

1. Memória (RAM): 1 GB.

2.. Processzor: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Videokártya: GeForce 6600

4.. Merevlemez (Vinchestr): legalább 3 GB.

A Gunz 2 regisztráció nem jelent semmilyen különbséget a képesség, hogy regisztrálja a másik oldalon. Azt, hogy regisztrálják magukat a játékban Gunz 2 kell írni a következő információkat egy speciális formája:

1. A felhasználói név.

2.. Jelszó szükséges, hogy megvédjük a fiókot.

3. Az Ön e-mail fiókkal.

Ezek azok a főbb pontok, amelyek kérte az oldalon. Jelenleg nincs lehetőség regisztrálni, de megpróbálhatod regisztrálni a népszerű közösségi hálózatok - Twitter és a Facebook.

Lejátszás Gunz 2 lesz, felismerve az alábbi információkat a játékról:

- Az osztály játékmód, amely a különböző készségek és a termelékenység több osztály fegyverek, így lehet építeni, és fokozza a karakter a stílus alkotnak maguknak az eredeti játék.

- Lehet örömet az a tény, hogy a karakter megvalósítása bonyolultabb akrobatikus ugrások és ugorj, ahová csak akar.

- Ez a játék egy könnyű szintű ellenőrzést.

- Az, hogy különböző trükköket Gunz 2 sokkal magasabb, mint a verziók elé került.

- Ez a játék használja a extremális funkcióit.

- A kiterjedt számú fegyver - két típus.

A Gunz 2 játék lesz, harcol a gonosz vállalat, amely ellenőrzése alatt a beosztottak, a képességek, amelyek nem állnak a hétköznapi emberek. Ezek a lények nem jó, és pritamanno hiúság.

Nem lehet gond, ha csak most kezdtem játszani stílus - a shooter. Ez a játék annyira egyszerű, hogy nem igényel magyarázatot.

A mai napig, ez a játék nem tér el a műveletet. Release tervezett időpontja 2013 végén. Azonkívül, hogy nem ismert, hogy a játék 2 Gunz van írva oroszul.

Gunz 2. Online - egy izgalmas játék, hogy sokan már vár hét évre szól. És ennek az elvárásnak meg kell felelnie az elvárásoknak. Hamarosan örömet. Reméljük, hogy a türelem, hogy várni a játék Gunz 2, és a játék biztosan nyeri a figyelmét minden fejlett játékos, és csak kíváncsi lejátszó.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more