Könyvjelzők

Guint: A boszorkány. Kártya játék

Alternatív nevek: Gwent A Witcher Kártyajáték

GVINT: A boszorkány. Kártyajáték - mivel 2015-ben megjelent az egyjátékos szerepjáték "Gloss 3: Wild Hunt", több ezer játékos ölelte fel a karizmatikus boszorkány Geralt kalandjait. Sokan különösen szerették a fő történetbe épített kártyajátékot, és - mint mondják - a "dolgozó emberek számos kérése" miatt, határozott döntést hoztak, hogy külön projektként tegyék közzé. Most a játék Guint: The Witcher. A kártyajáték végül 2017-ben elérhetővé vált és tovább fejlődik. Elérhető platformokon:

  • Xbox One
  • PC
  • PlayStation 4

Csaták nem esnek le.

Ha játszod a GVINT játékot: The Witcher. Kártyajáték, nyilvánvaló, hogy hasonlít egy preferenciára vagy hídra. A játékmenet abból a tényből fakad, hogy a résztvevők, és lehet, hogy 2-től 2-ig, a kártyák tökéletes kombinációját gyűjtik, ami szimbolizálja a valódi csatatéren harcoló hadsereget. Vannak harcosok előtér, távoli határok és íjászok. Bár a játék stílusa nem sokat változott, a kép kialakítása jelentősen javult.

Öt frakció van, és mindegyiknek saját karaktere van:

  • Nilfgaard az ellenség terveinek megzavarása érdekében bármilyen trükköt foglal magába, magában foglalja a diplomácia rendszerét, csak azért, hogy saját körülményeiket szabja meg. Időközben a kémeik áthatolnak az ellenség hátsó részébe, és kártyákat kombinálnak.
  • A vadállatok szörnyű lények, készen állnak arra, hogy még a hozzátartozóikat is elpusztítsák, ha növeli a hatalmukat.
  • Skoy taels agilis, szeretik a csapást és a partizánt. A felfelé lapok csak akkor nyithatók meg, ha a csapda le van zárva.
  • A Skellige különleges tiszteletet, bátorságot és erőt lát a halálban. Néha szándékosan elküldik saját harcosaikat a dömpingre, tudva, hogy visszahívásuk után még erősebbé válnak.
  • North Kingdom mindent irányít. De amikor a kártyák aranysá válnak, az ellenséges varázslatokkal szemben sebezhetetlenek.

Az erőteljes fedélzet gyűjtéséhez 30 kártyát kell kiválasztania, figyelembe véve azok jellemzőit, és melyik frakciótól.

A már letöltheti a GVINT: The Witcher-t. Kártyajáték ingyen, és csatlakozzon a heves játékosok számához. 10 lapot kapsz, és teljesen véletlenszerű. Még a csata megkezdése előtt három fogadott kártya cserélhető. A különböző típusú katonákon kívül vezetője van a hadseregben, aki a többi tagjai között különleges tehetsége van. Vannak olyan térképek is, amelyek erősíthetik vagy visszafordíthatják a környezetet. Gondosan alkalmazza őket, hogy egy kiváló kombináció, amely behatolhat az ellenfél védelmére. A meccsen résztvevőknek három fordulón kell mennie, és mindegyikük után a győztes az összegyűjtött kártyák pontjainak megszámlálása után jelenik meg. A második fordulóban további két kártyát is kaphat, a harmadikban csak egy, így gondosan mérlegelje, hogyan lehet a legjobban alkalmazni őket.

Ha visszatér a Gwint összehasonlító tulajdonságaira a vadászatban és ebben a játékban, láthatjuk, hogy a leválasztásoknak további tulajdonságai vannak, valamint a frakciók és a vezetők tulajdonságai megváltoztak. A szokásos kártyák mellett további szereplők is megjelentek, nem csak a karakterek, hanem a jelenségek számára is. Például a járványok használata a leggyengébb ellenségek elpusztítására szolgál.

V GVINT: A boszorkány. Kártyajáték játszhat valódi játékosokkal, és a versenyen folytathatja a küzdelmet a minősítési meccsen. Ez utóbbi esetben csak akkor kap hírnevet és címeket, ha jó eredményt mutat.

GVINT: A boszorkány. A kártyajátéknak ez a szerencsejáték élvezetes lehetősége, hogy a csapda ellenfeleit elrendezzék, blöfföljék és ravaszul cselekedjenek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more