Könyvjelzők

Haddan

Alternatív nevek: Sorolja Go

List Go online játék - egy lenyűgöző világ, hogy belevetik magukat, hogy akkor csak

Stabil internetkapcsolat.

A számítógépre telepített böngésző.

Is, hogy a világ List Ugrás nyitotta meg kapuit, regisztrálnia kell List Go játék, amely több lépésből áll.

1. Írja be az új felhasználónevet (a név a karakter).

2.. Írja be az új jelszót,.

3. Adja meg e-mail címét.

4.. Kattintson a "Tovább" gombra.

Regisztrációs lista Menj majdnem kész. Továbbá, egy új ablakban megadott általános információkat Önről (a valódi nevét, nem, és így a mottója ), És akkor új életet kezdeni a világon lista Go.

Is javasoljuk, hogy telepítse a PC kliens a játék. A telepítés segít menteni sávszélesség a játék során, és az is értesítést küld minden olyan változás, hogy a játék szerver. Letöltheti ügyfél online játékok. Telepítőfájlt súlya mindössze 1 MB. Az ügyfél menteni a képeket a szerverről, és fut a játék a jövőben, hogy felgyorsítsa a terhelést többször is.

List Go A regisztráció befejezésekor megy, hogy saját karaktert a világon lista Go. Választhat a nemek és a megjelenése a karakter. Fokozatosan, ha játszani a Lista Go, ez a karakter lesz a tapasztalatszerzés, és így javítja a teljesítményt, szert új képességeket és készségeket.

A játék lista Go online közül lehet választani, hogy csak három futam: emberek, elfek és az orkok. Minden fajnak megvan a maga természetes tulajdonságai, amelyek befolyásolják a kiindulási jellemzőit és képességeit.

Orcs: Avid Grunt, aki jól beszél kétkezes fegyver és felruházva a fizikai erő. A természet meglehetősen ügyetlen.

Elves: szakemberek harcolni a két kard. Annak ellenére, hogy nem a nyers erő, kompenzálja ezt a velünk született képesség. Az ellenség nem is kap a nirazu elf a csatában.

Az emberek: szakértők páncél és egyéb védelem. Lehet hosszú ahhoz, hogy ellenálljon a dühös támadást az ellenség, harc egykezes kard.

A statisztikából a karakter (a sikeres csaták egymás után az arénában), attól függ, hogy hatalmi játék. Ne felejtsd el, hogy javítsa a képességét fegyver tulajdonosi és elkötelezett annak javítására, mert ez befolyásolja a károkat.

A sikeres kezdet a legjobb kezdeni az Arénában, ahol a játékosok harcolnak tapasztalatszerzés. Azt is különböző feladatok elvégzésére és feladatok. Törekedjen arra, hogy a játék az online lista Menj, és alakítsa ki a szükséges jellemzőket a karakter, közötti választás: gyorsaság, erő, kitartás, energia, a bölcsesség, az intelligencia, az intuíció, és a harag. Miután megkapta az új élmény pontot terjesztheti ezen jellemzők között, ezáltal teljesen eredeti jellegét. Egyes képességek hasznosak a csatában, és mások a polgári életben, amely szintén képviselteti magát a világban lista Go. A béke vagy a háború - választja.

Online játék Haddan befogadja széles választék a különböző kiegészítő tárgyak, italokat, mágikus csecsebecsékkel kisegítő jellegű, amely megtalálható bőségesen az üzletekben a világ lista Go. Akkor válhat mesésen gazdag a kaszinóban, és veszek neked kétségbeesetten kívánt leletek az online aukción.

Lista menni játszani a világban engedheti meg magának ugyanolyan öröm, mint az élet. A játékban van a katonai és a békés módon pénzt. Minden alkalommal, amikor szintet, kapsz egy bizonyos összeget. Vannak harci és békés szakma áll a karaktered.

Battle

Woodward. Szakma nagyon veszélyes, mert van, hogy a rendszeres razziák az erdő tele van veszélyekkel. A fő cél - megtalálni cache kincs és kap a szakmai tapasztalat.

Reaper. Az ő feladata -, hogy megvédje hasznos növényeket a rovarok. A sikeres Reaper kap néhány növény, amit el tud adni.

Béke szakmát

Miner. Ez a szakma a leginkább elérhető az összes karaktert. A kivonat a források a bánya, és eladni őket.

Blacksmith. A forrásokat hozhat létre a saját fegyverét, és eladja azt. Biztos van sok barátot kell biztosítani megrendeléseket.

Alchemist. Teszi mágikus italokat, mágikus fegyver nem.

Merchant. Meg tudja nyitni a saját üzlet, hogy nem vásárol árukat más telepesek Világ listája Menj, és eladni a már amúgy is alacsony áron az Ön számára. Azt is csinálni a dolgokat a kiárusítás, és kivont forrásokat

List Go online megnyitja a világ tele van ellentétekkel és színes kalandok. Itt látogat bár az úgynevezett "nyugati" és a régi iskola harcművészet. List Go online játék nem hagyom közömbös. Készülj fel egy izgalmas kaland játék lista Go online vár rád.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more