Könyvjelzők

Half-Life 2: Episode 1

Alternatív nevek: Half-Life 2: Episode 1

Játék Half-Life 2: Episode 1 - egy számítógépes játék által létrehozott amerikai fejlesztő Valve Corporation Bellevue, mint a lövő az 1. személy, és a folytatása a híres játék Half-Life 2. Verzió PC játékok elérhetővé vált letölthető Steam és a dobozos verzió elérhetővé vált a nyár elején 2006 Ez a játék, amely eredetileg a neve a Half-Life 2: Aftermath, teljesen független, nem igényel telepítést a Half-Life 2.

Plot Half-Life 2: Episode One PC játék örökli a története elődeik - az első és a második játék Half-Life 2. Episode One PC játék nyúlik vissza, amikor a játékos képében G. Freeman együtt Vance fog menekülni Siti17, egészen addig, amíg Citadella Szövetség nem mert ez a város a földre vele. És akkor ott van a korábban ismert, G-Man, és a karakter Gordon elmerül a pangás.

Half-Life 2: Episode One játék öt fő fejezetből:

  • Ch.. 1. Sürgősségi riasztást.
  • Ch.. 2: A közvetlen beavatkozás.
  • Ch.. 3: kisemmizettek.
  • Ch.. 4: menekülés a város.
  • Ch.. 5.: Kilépés 17.
  • Ha úgy dönt, hogy a Half-Life 2: Episode One játszani, látni fogja, hogy a játék a következő ellenfél:
  • Zombayn - fertőzött katona Alliance, ami képes mozogni gyorsabb egyszerű zombik, de még mindig nem olyan gyors zombik. Öltözött mellény. Veszélyes közelharci, feltűnő karmok. A legveszélyesebb, mert tudja használni a gránátot.
  • Programozza újra ball rejtett katonai "önjáró" mechanizmus Alliance.
  • Stalker - akik tudósok a Szövetség nem alakítható katonák, és rabszolgákat őket kiborgok. Stalker használnak, hogy megtámadják a lézersugarak generáló eszköz található a fejükön.
  • Hunter - szintetikus Alliance három lábon, ami használ közelharci impulzus fegyvert, és ha az ellenfél is olyan nagy távolság, a vadász használ Annihilator - olyan eszköz, amely bocsát patakok antianyag.

Érdemes megjegyezni, hogy a játék Half Life Episode 1 hoz sok fejlesztések és bővítések mint elődje. Például, a HDR technológia Episode One használta először a sötét szobában, világít csak egy zseblámpa, valamint jobb algoritmusokat világítás (világítás heroint Alyx Vance). Ugyanaz a karakter javult a mesterséges intelligencia, és a karakterek arckifejezések letört javult.

Ha még nem döntötte el, hogy le kell tölteni, Half-Life 2: Episode One, akkor a kérelmet az interneten, hogy a Half-Life 2: Episode One videó. Áttekintése után a videót, megtudhatja, hogy a játék fejlesztők hozzá egy csomó eredeti zene - tíz új filmzenét. Különben videók, akkor valószínűleg tudja, hogy a kanadai csapat «A vásárlás Brothers» 2009-ben visszavonult egy rövid film alapján a játék Episode One, és a 2011-ben és 2013-ban jött két folytatást. Döntse el, hogy töltse le a játék segít ez az információ - Half-Life 2: Episode One GameSpy díjat a "Legjobb grafika" és a "Legjobb Action", és a harmadik helyen az első tíz közé igr2006 évben.

Ha az összes ezeket a tényeket úgy találja, súlyos, látogasson el a hivatalos honlapján a játék, és töltse le Episode One. Reméljük, hogy elégedett lesz a játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more