Könyvjelzők

Halo online

Alternatív nevek: Halo Online

A Halo számítógépes játéksorozat első alkalommal 2001-ben jelent meg az Xbox játékkonzol számára, a játék azonnal nagyszámú rajongót nyert, és a műfajban csak a legendás csillagháborúkkal lehet összehasonlítani. Minden játék egy történet, melynek első trilógiája a Bungie Studios stúdió, a 343 Industries cég második trilógia és a negyedik egyjátékos játék. Csak a legutóbbi Halo 4 játék, a Microsoft és az Innova Co. S. à r. l. kiadja a Halo Online többjátékos online verzióját. Annak érdekében, hogy megismerkedjen a legendás játékokkal, töltse le a Halo játékot, és próbálja ki magát egy szuper Spartan szerepében.

Igra Halo a számítógépen, ez egy lövő, amelyben az első személytől játszva a játékos az emberi faji szövetségek ellenségeivel harcol. Az online verziótól kezdve a játékos azonnal felismeri a kultikus játékot, amely elődei kanonjai alapján jött létre, ezek öngyógyító pajzsok és szoros csaták. Az újdonságok karakterosztályok lesznek, fegyverük pedig a kiválasztott szereptől függ.

News for játékosoknak lehetőségük lesz arra, hogy online csapataikat játszhassák szuper katonákkal.

  • Shturmovika
  • Sniper
  • Taktika

karakternek van előnyei és hátrányai, hasznosak a harc különböző taktikáiban.

Halo

játékmódszere

A Halo világába belépő játékos a Spartan-t indító berendezéssel kapja, amikor a szinteken halad előre, lehetővé válik a hős szivattyúzása. A hősök minden osztályát külön-külön szivattyúzzák, és minden karakternek saját fegyverek, készségei és felszerelése van. A karakter választása a játékos preferenciáitól és az általa választott taktikától függ:

  • Stormtrooper - gyors, mozgékony és nem rosszul páncélozott, ideális a közelharchoz;
  • Sniper - a háborúk szerelmeseinek, akik távol vannak egy csapástól. Tökéletesen maszkolható, de gyakorlatilag nem védett.
  • Taktika - szuper harcos könnyű fegyverekkel, manőverezhető és fő előnye az egészség regenerálása. Ideális a csapat elleni küzdelemhez, mivel nem csak egészségét, hanem a fegyveres testvéreket is helyreállítja. A Spartan taktikájának segítségével végtelen szabotázsot rendezhet az ellenség számára.

A két játékmód az aréna, ez nem egy nagy térkép, ahol a játékos maga és a csapatjáték ellen harcol. A csapatjáték lehetővé teszi a harcok sorrendjét 4-16 játékos között a csatában.

A fegyver a hős céljától függ, van egy híres tűdoboz, amely kristályokat hajt végre, egyszerre robbantanak fel a cél, a puska, a puskával, a gravitációs kalapáccsal és még sok más ütéssel. Ön nem vehet fel több mint kétféle fegyvert a hozzárendeléskor, így gondosan gondolja át a választását. A műfaj legjobb hagyományaiban a legerősebb fegyverek megtalálhatók a helyszínen, és felvehetők, és nem jönnek vele a csatába.

fejlesztő gondoskodott a különböző technikák rendelkezésre állásáról, hatalmas előnyt jelent mind fegyverekben, mind páncélokban. A játékban a mester, a helikopter, a szellemhajó és természetesen a chopper is elsajátítható.

A játék előrehaladtával különböző feladatok jelennek meg, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni, felajánlják a fegyverek és felszerelések birtokában lévő spárták készségeinek javítását. Feladatok átadása, a játékos hírnevet szerzett, amely lehetővé teszi, hogy új erőteljes fegyvereket lehessen kinyitni.

Ma az online Halo játék megvásárolható a béta tesztelésben való részvételre, amely számos előnyt kínál - egy becenevet, egy úttörő fegyvert, egy nyílt lőszerrel egy bizonyos ideig fenntartani, de a résztvevő fő előnye, hogy először az új játékot látja és teszteli.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more