Könyvjelzők

Harvest Land

Alternatív nevek: Szedj földet

Game Harvest Land a hatalmas országban.

A mobil és számítógépes játékok fejlesztője a MysteryTag fantasztikus ötletével jött létre, hogy hazafias előítéletet hozzon létre. A Harvest Land, ez az eredeti farm szimulátor, ahol ukránok, oroszok, bódékiek és a szláv nép más képviselői élnek. A játék fényes és okos, ami tetszik a megjelenés. Ha kicsit belefáradt az egzotikus növények és állatok, zombik és más misztikus lények, próbáld ki a szlávokat: Farm letöltés. Ez újfajta érzelmeket eredményez, amelyeket minden játékos nagyra becsül.

A játék ingyenes, de a fizetett tartalom bevezetésének hagyományává vált, hogy ösztönözze a felhasználókat a folyamatok felgyorsítására valódi pénzért. Bár ez nem szükséges, de néha finanszírozás nélkül, meglehetősen nehéz előre lépni. Ha a telefonon nincs hely, de a játék érdekel, akkor letöltheti a szlávokat: farmot a számítógépen. Vagy opcióként tegye azt mindkét eszközre, és egyszerre két gazdaságot fejlesszen ki.

A gazdag termést szüreteljük.

Mielőtt a műfaj klasszikus változata:

  • Teljes feladatok
A

As látható, a Harvest Land játék folytatta a megvert utat, de nem kevésbé érdekes.

  • A különböző mezők kitermelése és a betakarítás
  • Tövöldözni az új ágyak területét
  • Tartott az állatok
  • Építsen épületeket és javítsa őket
  • Packing áruk
  • Kapcsolja össze a játék többi tagjával a játékot
  • Vissza a kereskedelemben
  • Természetesen van egy szeszély és benne eredeti.

. Mivel a téma a szláv életformából származik, a termesztett termékek választékát búza, alma, kukorica, paradicsom stb. Jellemzi. Az állatok is jól felismerhetőek és a falu minden lakója őshonos tehenek, csirkék, sertések. A növények és állati termékek betakarításakor valahol el kell helyezni őket. Ehhez nincs jobb hely, mint egy istálló, de nem tud mindent elintézni. Mint jó fogadó, gondoljon arra, hogy kibővül, és ehhez anyagokra és eszközökre van szüksége.

Here, a fejlesztők és vigyázott, hogy a játékosok aktívabban elterjedt a pénzüket. Bár az istálló nő az Ön erőfeszítéseivel, de nagyon kevés, és a következő terjeszkedéshez még több anyagra van szüksége. A mentéshez sok erőfeszítést és időt igényel, de ha befizet egy bizonyos összeget a fiókba, akkor gyorsan megoldja a problémát. Hogyan kell eljárni, mindenki maga dönt.

Slavs: A farm játék tökéletesen kiegyensúlyozott, és örömmel fogadja az egész családot, így egy kis versenyt rendezhet, aki egyenlő feltételek mellett halad előre. Különösen érdekes a nehéz tüzérség használata, azaz a tetteiért fizetni. Lehetőséged van a szükséges források megszerzésére. Ki vannak nyerve az eredményekért, kereszteződnek a betakarításkor, ha madarakkal, nyulakkal és más élőlényekkel kezelik a napraforgómaggal és más finomságokkal. Néha megtalálhatók a terület kövek, bokrok, fű és fák tisztázása során. Így értékes anyagokat kap az új épületekhez.

Nincs tehát más hely, de tovább kell fejleszteni. A játék a Harvest Land két bátor harcos szolgáltatásait kínálja, akik óriási trollokkal fognak foglalkozni, új utak megnyitására. Szükséges továbbá a rovarok és a vadon élő állatok időszakonkénti leküzdése, valamint a más országokból származó küldöttek (aranyérmék és értékes tapasztalatok) által adott időre szóló megbízások elvégzése és a szomszédokkal való kereskedelem. Ennek kezelésére építenek házakat, és a lakók ott telepednek le, és ezek további munkások kezei.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more