Könyvjelzők

Hay Day

Alternatív nevek: Hai Dai

Játék A Hay Day egy ígéretes gazdaság.

A farmer téma témái sokat generáltak, de mindegyik érdekes a maga módján. Dicséret a sajtóban és a Hay Day játékosok által kifejlesztett, a Supercell stúdió. Ez kiváló szimulátor a mobiltelefonok és táblagépek lejátszásához. Néhány évvel ezelőtt jött ki, de a fejlesztők továbbra is ezt csinálják, rendszeresen frissítik a frissítéseket. A legérdekesebb akkor kezdődik, amikor az ünnepek jönnek, akkor a gazdaság átalakul felismerés nélkül. Halloween, Karácsony és Újév, Húsvét, Patrick napja néhány példa, ahol a játszótér teljesen új megjelenést kölcsönöz.

Mindenki letöltheti a Hay Day-t ingyen a telefonjára, és bármikor megállhat a betakarításhoz vagy egy feladat elvégzéséhez. Ehhez internetkapcsolatra van szükség ahhoz, hogy bizonyos feladatok során együttműködjenek barátaikkal, vagy segítsenek az újonnan érkezőknek.

A lehetőségek.

Sokan már nagyra becsülték a Hay Day letöltését a számítógépre. Ugyanakkor a mobil verzióban rendelkezésre bocsátott összes tartalom elérhető marad.

Game Hay Day vonzza a fényes grafikát, és amikor elkezdi játszani, nehéz elszakítani magát.

 • Termékfejlesztés
 • A személyes élvezet elkészítéséhez
 • Termékek gyártása és betakarítása
 • Elérlettöbblet a piacon
 • A hiányzó
 • vásárlása
 • Eredmények végrehajtása és kézbesítése
 • Állandó fejlesztések az épületekben és mechanizmusokban
 • Hozzáférés a dekoratív elemekhez
 • Eleinte sok munkát igényel, hogy hozzáférjen minden struktúrához, állathoz, növényhez és géphez. De ha magasabb státuszt kapsz, pihenthetsz egy kis, felhalmozódó erőforrást a későbbi felhasználásra.

  Mindazonáltal, ne gondolják, hogy ez a folyamat végtelen. A betakarítás sokkal gyorsabban megérik, mint amennyit új tárhely-terjeszkedés érhet. Amikor a polcok tele vannak, akkor valamit el kell adnia, hogy tisztítsa meg a helyet. Minden típusú áru esetében csak egy raktár van, és csak halászfelszereléshez és fogáshoz külön fészer.

  A játék pénzügyi oldala.

  Minden javításhoz nem csak a megfelelő anyagokat kell felhalmozni, hanem a pénznemet is. A játékérméket és a drágaköveket könnyű elérni a ládákban, amelyek időnként megjelennek a területen és a befejezett feladathoz. Egy másik lehetőség, hogy valódi pénzért hiányzik, de a Hay Day játék úgy lett kialakítva, hogy nem szükséges. Lehetséges, hogy további tőkeinjekciók nélkül sikeres lehet a siker. Ha szeretsz magadnak magadnak, amire szükséged van, pénzt kell keresned és pénzt megtakarítani, mert néhány dolog drága. Például, ha megjavít egy hajót, úszhatsz egy külön szigeten a halászathoz.

  A terület azonban nem gazdag a halakban. Néha kék kacsák vannak, amelyekből értékes tollakat nyerhetünk, és még mindig megragadhatjuk néhány homár farka. De ez speciális felszerelést igényel, és sok erőfeszítést igényel, időt és erőforrásokat annak előállításához. És meg kell építeni és javítanunk kell a medencét és az autót az élőlény számára, ami szintén költséges. De akkor örülni fognak a kinézetnek, és jó nyereséget hoznak neked.

  Mint már említettük, a Hey Day játék nagyon szép. Egy bizonyos szakaszban, amikor nem kell pénzt megtakarítani egy másik vásárláshoz vagy szivattyúzáshoz, figyeljen a tájra. A boltban sok szép dolog van, és az állat tollaknál arany téglákkal is meg lehet állapítani az utakat. Telepítse a szobrok, göndör lámpások és egyéb díszek a kedvenceinek volt szép. Képet is készíthet a gazdaságáról, és megmutathatja barátainak. Hasonlítsd össze az eredményeit másokkal, és nyerd meg a versenyt.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more