Könyvjelzők

Vasszívek 4

Alternatív nevek:
A

Hearts of Iron 4 egy másik globális stratégia egy stúdiótól, amelyet e műfaj minden rajongója ismer. A játék grafikája jó, bár inkább leegyszerűsített, mint valósághű. A zene tökéletesen illeszkedik, és teljes mértékben megfelel annak, hogy melyik korszakban melyik országban játszol. A játékban a kiválasztott országot kell vezetned.

A Hearts of Iron 4 játékához egy meglehetősen távoli múltban kell kezdened, és befejezheted a modern világban.

A játék inkább a hódításról és a világban való uralkodásról szól, mint a fejlődésről, bár itt van. Még ha nagyon békés vagy és nem is keresel ellenséget, előbb-utóbb valaki a szomszédos országokból meg akarja majd hódítani a földeidet. Ezért a gazdaság, a diplomácia és a tudomány elragadtatva nem szabad megfeledkezni egy erős és jól felfegyverzett hadsereg létrehozásáról.

Lehetőségei szinte korlátlanok, még olyan apróságokat is megtehet, mint saját maga, hogy üzemeit és gyárait stratégiailag kényelmes helyekre helyezze. De más tevékenységeket sem szabad figyelmen kívül hagyni.

A játékban a történelem legfurcsább és legfurcsább fordulatait is be lehet építeni, nincsenek korlátozások. Például el lehet játszani egy olyan forgatókönyvet, amelyben a szövetségesek elveszítik a második világháborút. Vagy bármilyen más lehetőség a témában, de mi van, ha ez megtörténik.

A játék legérdekesebb fejlesztési ágai a nagy birodalmaknak szólnak, ami kicsit furcsa. Hiszen a történelemben nincsenek elszigetelt esetek, amikor általában a kis országok uralták a világ nagy részét. De ehhez a tudományos és technológiai haladás sokkal gyorsabban halad a játék kis államaiban. Úgy tűnik, így a fejlesztők igyekeztek fenntartani az egyensúlyt.

Játék közben mindig talál valami elfoglaltságot.

Olyan érdekes tevékenységekre vár, mint:

  • Diplomácia
  • Ideológia és államszerkezet meghatározása
  • Katonai ügyek
  • Tudományos fejlesztés

És még sok más, hasonlóan izgalmas úti cél.

A játék addiktív, és több napot is el lehet tölteni nem a legjelentősebb dolgokkal.

Harcolnod kell a játékban, akár tetszik, akár nem. De ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Vedd és hirtelen támadd meg a szomszédokat, nem fog működni. Alaposan elő kell készíteni az alapokat egy ilyen lépéshez. Hozzáértően állítsa össze a követeléseket és készítsen fel csapatokat. De még ebben az esetben is az ellenfél egyszerűen teljesítheti az összes követelményét, hogy elkerülje a közvetlen konfrontációt, különösen, ha a hadsereg sokkal erősebb.

A legegyszerűbb módja a győzelemnek, ha zűrzavart vagy forradalmat szervezünk, és a békefenntartók bemutatásának leple alatt elfoglaljuk az egész területet.

féle csapat a játékban, hatalmas szám, minden közel áll a valósághoz.

Itt láthatja:

  1. PVO
  2. Repülés
  3. Leszállás
  4. gyalogság
  5. Sappers
  6. Flot

És talán még lovasság is.

A csaták nem túl megterhelőek, nem kell minden egységet a csatatérre mozgatni. Ehhez saját parancsnokaik vannak. Te, mint főparancsnok, csak a célt határozod meg.

Online mód van jelen. Könnyedén megtudhatja, melyik barátja a legjobb stratéga.

A

Hearts of Iron 4 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Szeretne bármelyik ország uralkodója lenni? Ezután azonnal telepítse a játékot, és kezdjen el játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more